دلمه مرغ یکی از غذاهایی است که نوجوان ها و جوان ها خیلی آن را دوست دارند و از خوردن آن لذت میبرند امیدوارم که شما هم آن را درست کنید و دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم :
مواد لازم | مقدار لازم |
سينه مرغ نصف شده | ۶ تکه |
پنير ريكوتا | يك دوم فنجان |
پنير موزارلا رنده شده | ۶۰ گرم |
پنير پارمسان رنده شده | يكسوم فنجان |
ريحان ساطوري | ۲ قاشق مرباخوري |
پودر ليمو و فلفل | يكچهارم قاشق مرباخوري |
كره يا مارگارين آبشده | ۲ قاشق غذاخوري |
همچنین بخوانید: یک غذای ساده با مرغ
روش تهیه :
با دست پوست روي سينه را در طول دنده آزاد كنيد به طوريكه پوست جدا نشود. پنيرها، ريحان، ارگانو و پودر ليمو را مخلوط كنيد. يك قاشق از مواد دلمه را بين فضاي پوست و سينه ريخته و سينهها را در ظرفي نسوز و ديواره دار بچينيد به طوريكه قسمت استخواني زير باشد. با برس، كره را روي دلمهها بماليد و ۵۰ دقيقه با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت در فر بگذاريد.
امتیاز شما به این دستور پخت