طرز تهیه کیک زردآلو
در اواخر فصل بهار زرد آلو فراوان است.میتوانید یبا این میوه خوشمزه یک کیک بسیرا عالی و خوش طعم را درست کنید و از مهمانان خود در وعده عصرانه پذیرایی کنید.اگر میخواهید این کیک خوشمزه را یاد بگیرید ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم:
مواد لازم | مقدار لازم |
کره | ۱۵۰ گرم |
شکلات سفید , خرد شده | ۱۷۵ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر دانه ریز | ۱۲۵ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
نمک | مقداری |
برگه زردآلو , خرد شده | ۱۰۰ گرم |
آرد ساده | ۲۰۰ گرم |
همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک پرتقال
طرز تهیه:
۱ کف یک قالب کیک مربع شکل ۲۰ سانتیمتری را کمی چرب نموده و کاغذ روغنی بیاندازید .
۲٫ کره و شکلات را درون یک کاسه مقاوم در برابر حرارت روی قابلمه ای پر از آب در حال جوش روی گاز قرار دهید تا آب شوند . آن ها را با قاشق چوبی هم بزنید تا مخلوط صاف و شفافی به دست آید . سپس آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود .
۳٫ تخم مرغ ها و شکر را درون کاسه کره و شکلات بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند .
۴٫ آرد , بکینگ پودر , نمک و برگه های زردآلوی خرد شده را داخل مخلوط ریخته و به آرامی خوب هم بزنید .
۵٫ مخلوط آماده شده را درون قالب بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید .
۶٫ وسط کیک ممکن است که خوب نپخته باشد اما در حین سرد شدن سفت می شود . بگذارید کیک درون قالب بماند تا خنک گردد .
۷٫ وقتی که کیک خوب خنک شد آن را برگردانید و به شکل چهار گوش یا میله ای باریک برش زده و آماده سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
می توانید به جای شکلات سفید , از شکلات شیری یا شکلات شیری خالص استفاده نمایید .