سوپ مخصوص ماه رمضان
امروز تصمیم گرفته ایم چند سوپ خیلی خوش مزه و خوش طعم را آموزش دهیم.معمولا این مدل سوپ ها در ماه مبارک رمضان سرو میشود.امیدورام که از خوردن آن لذت ببرید
سوپ کلم :
برای تهیه این سوپ خوشمزه و پر ادویه به کلم،عدس قرمز، مرغ، هویج و گوجه فرنگی آبدار نیاز دارید.
زمان آماده کردن مواد: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۲۵ دقیقه
مواد اولیه برای ۶ نفر:
روغن | ۲ قاشق سوپ خوری |
پیاز خرد شده متوسط | ۱ پیمانه |
سیر قیمه قیمه شده | ۲ عدد |
هویج درشت خرد شده | ۱ پیمانه |
آب مرغ | ۶ پیمانه |
ریحان تازه خرد شده | ۱ قاشق سوپ خوری ( ۱ قاشق چای خوری ریحان خشک ) |
کلم پیچ تازه خرد شده | ۴ پیمانه معادل ۲۲۵ گرم |
نمک | ۱٫۴ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | ۱٫۸ قاشق چای خوری |
گوجه فرنگی متوسط خرد شده | ۱ عدد |
عدس قرمز | ۱٫۲ پیمانه |
طرز تهیه :
در ماهی تابه روغن ریخته و شعله را به حالت متوسط قرار می دهیم.
پیاز و هویج و سیر را درماهی تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم، برای ۵ الی ۷ دقیقه می پزیم یا تا وقتی که سبزیجات پخته شوند گهگاه آن را هم می زنیم.
بعد آب مرغ و ریحان خشک ( در صورت استفاده ) را اضافه می کنیم.
شعله را کم می کنیم و برای ۱۰ دقیقه با در روی شعله می گذاریم.
کلم پیچ و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و ۱۰ دقیقه دیگر صبر می کنیم.
مرغ و گوجه فرنگی و عدس قرمز و ریحان تازه ( درصورت استفاده ) را اضافه می کنیم و ۵ الی ۱۰ دقیقه می پزیم یا تا وقتی که کلم و عدس بپزد.
نکته :
اگر می خواهید از عدس قهوه ای یا زرد استفاده کنید به جای عدس قرمز، شما به مدت پخت بیشتری نیاز دارید.
سوپ لوبیا چیتی با مرغ :
این غذا شامل جوجه و لوبیا چیتی همراه با زیره سبز، پونه، سیر و فلفل است که بسیار هم لذیذ میباشد.
زمان آماده کردن مواد: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۵ الی ۶ ساعت
مواد اولیه برای ۲ نفر:
سینه جوجه بدون استخوان و پوست کنده شده و تقسیم شده به قطعات ۲ سانتی متری | ۲۲۵ گرم |
لوبیا چیتی شسته و آب کشیده شده | ۴۲۵ گرم |
آب جوجه با مقداری نمک | ۱٫۵ پیمانه |
پیاز خرد شده | ۱٫۴ پیمانه |
فلفل دلمه ای سبز | ۱٫۳ پیمانه |
ادویه چیلی | به میزان لازم |
زیره سبز | ۱٫۴ قاشق چای خوری |
پونه خرد شده | ۱٫۴ قاشق چای خوری |
فلفل سفید | ۱٫۸ قاشق چای خوری |
سیر خرد شده | ۱ عدد |
پیازچه خرد شده ( اختیاری ) | ۲ قاشق سوپ خوری |
گوجه فرنگی ( اختیاری ) | ۲ قاشق سوپ خوری |
طرز تهیه :
قابلمه ای را روی حرارت قرار داده تا کمی گرم شود سپس جوجه را در آن ریخته، سپس حرارت را کم کرده و بعد لوبیا، آب مرغ، پیاز، فلفل دلمه ای، ادویه چیلی، زیره سبز، پونه و فلفل سفید و سیر را به آن اضافه می کنیم.
حرارت را کم می کنیم و ۵ الی ۶ ساعت آن را می پزیم، بعد از آن برای ۵/۱ ساعت با حرارت زیاد می پزیم .
اگر مایل بودید می توانید هنگام سرو غذا بر روی آن گوجه فرنگی و پیازچه بریزید.
سوپ هویج و زنجبیل :
روغن | ۲ قاشق سوپ خوری |
پیاز خرد شده متوسط | ۳ پیمانه |
شکر | ۲ قاشق سوپ خوری |
فلفل سیاه | ۱٫۴ قاشق چای خوری |
رنجبیل تازه | ۲ قاشق سوپ خوری |
هویج | ۸ عدد |
سیب زمینی | ۱ عدد |
خامه | ۱ پیمان |
سپس فلفل و شکر را به پیازها اضافه می کنیم و شعله را کم کرده ۳۰ دقیقه می پزیم.
سپس زنجبیل را اضافه کرده و ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بدون در می پزیم گهگاهی آن را هم می زنیم.
در آخر آن را به دو نیم می کنیم.
ضمناً هویج و سیب زمینی را پوست می کنیم و به قطعات ۲ سانتی تقسیم می کنیم و در ظرفی دیگر همراه با آب مرغ می پزیم، حرارت را کم کرده و می گذاریم تا ۴۰ دقیقه بپزد، بعد از این مرحله نیمی از پیاز را به آن اضافه می کنیم. سپس مواد را پوره می کنیم و به آن خامه و نمک و فلفل سیاه را می زنیم و بقیه پیازها را اضافه می کنیم.