کوکو ها انواع مختلفی دارند.درست کردن انواع کوکو کار بسیار راحت و بی دردسری است.در این پست تصمیم داریم یک کوکوی پر طرفدار و خوش رنگ را آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم:
گل کلم | ۶۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ الی ۵ عدد |
پیاز درشت رنده شده | ۱ عدد |
آرد | ۵/۱ قاشق غذا خوری |
جعفری خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل و زرد جوبه | به مقدار لازم |
روغن مخصوص سرخ یا روغن حیوانی | ۱ قاشق مرباخوری |
طرز تهیه :
گل کلم را به قطعه گلهای کوچکتر تقسیم وبا دقت شسته و با دو لیوان آب به مدت یکربع تا بیست دقیقه بپزید بعد از پخته شدن گل کلم را روی صافی بریزید و ده دقیقه بعد با پشت چنگال گل کلم را ریز کنید طوری که به تکه های ریزی تبدیل شود ولی له نشود بعد فلفل ،نمک ، زرد چوبه ،آرد ، جعفری و پیاز رنده شده اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و در آخر تخم مرغ را اضافه کنید و به هم بزنید و در ماهیتابه با حرارت کم سرخ کنید . در ماهیتابه را ببندید تا هم خوب پخته شود و هم نیاز به روغن زیادی نداشته باشد .