امروز قصد داریم یک غذای شیک و مجلسی را آموزش دهیم.این غذا بسیار خوش طعم میباشد و با آن میتوانید مهمانان خود را شگفت زده کنید
مواد لازم برای ۱۰ نفر:
سیب زمینی آب پز | ۲۵۰ گرم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
محلول زعفران | به میزان لازم |
تخم مرغ | ۸ عدد |
نخودفرنگی پخته | ۲۵۰ گرم |
زنجبیل | یک دوم قاشق مرباخوری |
هویج پخته | ۲۵۰ گرم |
آرد سیب زمینی | یک قاشق غذاخوری |
دارچین | یک دوم قاشق مرباخوری |
پیاز | یک عدد |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
ادویه کاری | یک چهارم قاشق مرباخوری |
گردو | ۳۰ گرم |
ژامبون | ۶ ورق |
سفیدهی تخم مرغ | یک عدد |
طرز تهیه کوکو ۷ طبقه :
*سیب زمینی را رنده کرده، با مقداری نمک، زعفران و ۲ عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
* نخود فرنگی را پوره کرده و با مقداری نمک و زنجبیل و ۲ عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
* هویجها را پوره کنید و با آرد سیب زمینی، نمک، فلفل، زعفران، دارچین و ۲ عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
* پیاز را رنده کره و با گوشت چرخ کرده، نمک، ادویه کاری، گردو و ۲ عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
* یک قالب پاند کیک ۱۰× ۲۶ را چرب کنید و مخلوط سیب زمینی را در قالب بریزید و خوب صاف کنید.
* سفیدهی تخم مرغ را با چنگال بزنید تا از لختگی درآید سپس روی دو برگ از ژامبون را قلم مو سفیده تخم بمالید و آن را روی مخلوط سیب زمینی قرار دهید بعد طرف دیگر ژامبونها را نیز سفیده تخم مرغ بمالید و این کار را با مخلوط نخود فرنگی و هویج نیز انجام دهید.
* در آخر مخلوط گوشت را روی آن قرار داده و روی ظرف را با فویل بپوشانید و با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.
* ظرف را به مدت یک ساعت به صورت بن ماری در فر قرار دهید (یعنی قالب را در تابه بزرگتری قرار داده و مقداری آب داخل تابه بزرگتر بریزید تا نصف قالب را بپوشاند).
* بعد از این مدت فویل را برداشته و نیم ساعت دیگر در فر قرار دهید تا زمان پخت کامل شود سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و برش دهید.
نکات:
۱- این دستور ۱۰۵ گرم کربوهیدرات، ۱۵۰ گرم پروتئین، ۱۰۰ گرم چربی و ۱۹۲۰ کیلوکالری انرژی دارد.
۲- این کوکو از ۴ طبقه مواد تشکیل شده است که سه طبقه باقی مانده با قرار دادن ژامبون میان آنها تکمیل میشود و تشکیل کوکو هفت طبقه را میدهد.