پلو افغانی یک ناهار خوشمزه و شیک میباشد.امروز قصد داریم این غذا را به شما عزیزان آموزش دهیم.در ادامه طرز تهیه آن را خواهید دید.با ما همراه باشید.
مواد لازم پلو افغانی:
گوشت گوسفندی با استخوان نیم کیلوگرم
برنج یک کیلوگرم
کشمش در صورت تمایل یک پیمانه
پیاز سرخشده دو عدد
هویج خلال و پخته شده یک پیمانه
خلال پرتقال پخته شده نصف پیمانه
خلال بادام و پسته نصف پیمانه
دارچین یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه پلو افغانی :
برنج را خیس کرده و آبکش نموده سپس خلال هویج، پرتقال، پسته و بادام را با هم مخلوط کنید. گوشت را با نمک و زردچوبه میپزیم بعد به همراه پیاز سرخ شده، دارچین و فلفل به مواد بالا اضافه میکنیم. برنج آبکش شده را در قابلمه ریخته لابهلای آن از مواد گوشت قرار میدهیم و روی آن روغن ریخته و دم میکنیم.
نکته : این پل کمی شیرین است و اگر دوست داشته باشید میتوانید یک پیمانه کشمش پلویی را هم تفت داده و روی برنج با زعفران تزئین کنید.