امروز تصمیم داریم یک غذای ایتالیایی را به شما آموزش دهیم.نام این غذا ماکارونی با گوشت گوساله میباشد.برای آموزش این غذا ادامه ملب را مطالعه کنید
مواد لازم :برای چهار نفر
روغن | دو قاشق غذاخوري |
سير ساطوري شده | چهار حبه |
پياز، ريز خرد شده | يك عدد |
استيك گوساله نازك خرد شده | ۵۰۰ گرم |
ماكاروني آبكشي شده | ۲۵۰ گرم |
سس سويا | دو قاشق غذاخوري |
جوانه لوبيا يا گندم | ۱۱۰ گرم |
هويج خلالي نازك شده | دو عدد |
فلفل قرمز تند، حلقه شده | دو عدد |
پيازچه، درشت خرد شده | دو شاخه |
زيره | نصف قاشق چايخوري |
زردچوبه | يك قاشق چايخوري |
رب گوجهفرنگي | يك قاشق غذاخوري |
نمك و فلفل | به ميزان لازم |
طرز تهیه :
روغن را در تابه حرارت دهيد، سير و پياز را در آن تفت دهيد تا طلايي شوند. زردچوبه، زيره، سس سويا و گوشت را درون تابه بريزيد و هم بزنيد.
در تابه را ببنديد تا گوشت با حرارت كم بپزد. اگر لازم بود كمي آب در آن بريزيد.
وقتي گوشت پخت و به روغن افتاد بقيه مواد را به آن اضافه و هم بزنيد تا كاملا با هم مخلوط شوند.
پنج دقيقه بعد غذا آماده است و ميتوانيد آن را سرو كنيد.
امتیاز شما به این دستور پخت