سالاد نان و دانه های سویا یک پیش غذای بسیار خوشمزه میباشد.در این غذا گوشت وجود ندارد اما کاملاً مقوی و سرشار از پروتئین است و در سس مخصوص آن از ریحان، روغن زیتون و سرکه استفاده شده است.
مدت آماده سازی:۳۰ دقیقه
مدت پخت: ۶ دقیقه
مواد لازم : برای ۶ نفر
پنیر فتا | ۴/۳ فنجان |
ماست کم چربی | ۲/۱ فنجان |
ریحان تازه خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
سیر کوچک رنده شده | ۱ عدد |
دانه سویا تازه یا یخ زده | ۳۰۰ گرم |
لوبیا سبز تمیز شده | ۶۰۰ گرم |
سس بالزامیک | ۱ نسخه |
گوجه فرنگی زرد نصف شده | ۲ فنجان |
نان تست برشته شده | ۱۲ برش |
برگ ریحان تازه | برای تزیین |
طرز تهیه:
در یک کاسه پنیر فتا و ماست را مخلوط کنید و با استفاده از چنگال آنها را به صورت پوره در آورید. ریحان و سیر با نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و برای ۸ ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
در یک ماهی تابه ۸ فنجان آب نمک ملایم بریزد و بگذارید روی اجاق تا داغ شود، سپس لوبیا سبز و سویا را به آن اضافه کنید، حرارت را کاهش دهید، تا وقتی که پخته شوند و یا در حدود ۶ تا ۸ دقیقه آنها را بپزید، سپس خشک کنید بگذارید تا خنک شود. سس را آماده کنید.
به مخلوط دانه ها گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و نم نم نصف سس را به روی آن بریزید، هم بزنید تا مزه دار شود، ۸ دقیقه سرد کنید.
مخلوط پنیر را روی آن ریخته و برشهای نان را هم روی بشقاب ها بگذارید، باقیمانده سس را به آن اضافه کنید.
سس بالزامیک : در یک مخلوط کن ۴/۱ فنجان روغن زیتون، ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک، ۲ قاشق غذا خوری سرکه قرمز، ۴/۱ فنجان ریحان خرد شده را مخلوط کنید تا یکدست شود. نمک و فلفل هم به عنوان چاشنی به آن اضافه کنید.