طرز تهیه رول ژامبون پنیر
رول ژامبون پنیر با خمیر یوفکا یک غذای خیلی خوشمزه میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم مواد اصلی این غذا خمیر یوفکا و ژامبون میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم | مقدار لازم |
خمير يوفكا مخصوص باقلوا | حدود ۲۰ برگ |
ژامبون مرغ | ۴۰۰ گرم |
پنير خامهاي | ۲۰۰ گرم |
فلفل سياه نيمكوبشده براي طعمدار كردن پنير | به ميزان لازم |
كره نرمشده و كره ذوبشده | هر کدام ۵۰ گرم |
همچنین بخوانید: طرز تهیه املت کالباس
روش تهیه :
ژامبونها را در ابعاد ۵ در ۵ سانتيمتر برش ميدهيم. براي هر رول، ۳ تا ۴ برگ از اين ژامبونهاي برشخورده را در نظر ميگيريم، مابين آنها پنير خامهاي كشيده و آنها را به هم ميچسبانيم، خمير يوفكا را از عرض تا كرده، روي آن كره نرمشده ميريزيم. يك طرف آن را ژامبون را قرار ميدهيم و ۲ طرف آنها را روي ژامبون قرار ميدهيم و در طول به دور خودش ميپيچيم تا همانند رولهايي را كه در شكل ميبينيم حاصل شود. رولها را كنار هم داخل سيني چيده، كره ذوبشده را روي آن ميريزيم و به مدت ۴۵ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۷۰ درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم. سپس براي هر نفر ۲ رول داخل ظرف سرو كرده و روي آن را با ليموترش و پپروني و سس خردل تزئين ميكنيم.