درست کردن ترشی یکی از هنر های اصلی خانم های ایرانی میباشد.با درست کردن این ترشی میتوانید هنر خود را چند برابر کنید.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم:
گل كلم | ۱ عدد کوچک |
پياز ترشي | ۱۵۰ گرم |
خيار ريز | ۲۰۰ گرم |
فلفل ريز سبزيا قرمز | ۸ تا ۱۰ عدد |
سركه سفيد | ۱ تا ۲ ليتر |
نمک | به مقدار لازم |
سيب زميني ترشي | ۳عدد |
هويج فرنگي | ۳ عدد |
ترخان | ۱۰۰ گرم |
کرفس | ۴ تا ۵ ساقه |
طرز تهیه :
كرفس و گل كلم را شسته خرد كنيد . سيب زميني ترشي و هويج را پوست گرفته به شكل حلقه يا نگيني درست خرد كنيد . پياز را پوست گرفته بشوئيد و بگذاريد خشك شوند خيار را نيز بشوئيد وخشك كنيد . دقت كنيد كه تمام سبزيجات كاملاٌ خشك و بدون آب باشد حال تمام سبزيجات را با فلفل و ترخان و نمك داخل ظرف مناسبي ريخته سركه را روي آن بريزيد . در ظرف را ببنديد مدت ۲ تا ۳ هفته بعد ترشي شما آماده است . توجه : خشك بودن سبزيجات و ظرف و يك اندازه بودن قطعات سبزيجات و كاملاٌ بسته بودن درظرف و محفوظ بودن آن مهم است . اين مقدار براي ۶ نفر در نظر گرفته شده است.