امروز قصد داریم یا آش بسیار خوشمزه را آموزش دهیم که مخصوص شهر آبادان میباشد.از ويژگيهاي اين غذا مزه تند آن است؛ معمولا در سفره صبحانه آبادانيها يافت می شود.برای تهیه این آش با ما همراه باشید
مواد لازم :
نخود و لوبيا سفيد | یک پیمانه |
گوشت | ۲۵۰ گرم |
پياز متوسط | یک عدد |
عدس | یک پيمانه |
برنج | دو پيمانه |
تره خرد شده | ۵۰۰ گرم |
فلفل قرمز يا سياه | به ميزان لازم |
نمك و زردچوبه | به ميزان لازم |
طرز تهيه :
ابتدا گوشت را به همراه پياز رنده شده و زردچوبه ميپزيم ،پس از يك ساعت نخود و لوبيا سفيد را كه قبلا به مدت ۲۴ ساعت خيس كردهايم به گوشت اضافه ميكنيم. وقتي گوشت و حبوبات كاملا پخته شد برنج، عدس، سبزي و فلفل را به آن اضافه ميكنيم و درجه شعله گاز را تنظيم ميكنيم، بايد هر چند دقيقه هم بزنيم كه ته نگيرد. اين غذا بايد كاملا پخته شود، به طوري كه گوشت كاملا ريشريش شده و از هم جدا شود. روي اين آش را با كشك، نعناداغ و مقداري گوشت تزئين كرده و سرو ميكنيم.
امتیاز شما به این دستور پخت