مواد لازم
برنج چهار پيمانه (ششصد و چهل گرم)
پيازیک عدد (معادل صد و چهل گرم)
گوشت چرخ زده ربع کیلو
آرد نخودچي نصف پيمانه(معادل پنجاه و دو گرم)
تخممرغ دو عدد(معادل صد و ده تا صد و بیست گرم)
جعفري(خرد کرده )/ دو قاشق سوپخوري(معادل چهل گرم)
نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه نیاز
رب گوجهفرنگي یک چهارم پيمانه (اندازه شصت گرم)
روغن مايع یک چهارم پيمانه (اندازه سی و هشت ميليليتر)
پيازداغ (سرخ کرده ) یک چهارم پيمانه( اندازه بیست و هشت گرم)
طرز تهیه
در ظرفي پياز را رنده کنيد. گوشت چرخکرده و آردنخودچي را با پياز رنده شده مخلوط کنيد. سپس تخممرغ، جعفري، مقداري نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنيد و خوب ورز دهيد تا زماني که مواد چسبندگي پيدا کند. در قابلمهاي روغن بريزيد و رب گوجهفرنگي را تفت دهيد. مقداري زردچوبه، نمک، فلفل و پيازداغ را اضافه کنيد. حدود چهار تا پنج پيمانه آب روي مواد بريزيد. زماني که آب جوش آمد از مايه گلولههايي به اندازه گردوي درشت برداريد و به صورت منظم در دست شکل دهيد و در آب جوش بيندازيد. در آخر حرارت را ملايم کنيد تا کوفته پخته شود.
نکته:
براي درست کردن کوفته بايد گوشت آن را کاملاً ورز دهید ، موادي را که هم به گوشت اضافه می نمایید بايد ورز دهيد تا مايه کوفته حالت چسبندگي داشته باشد .
آبي که کوفته را به آن اضافه می نمایید حتما باید جوش بیاید.