اگر به دنبال یک پیش غذای خوشمزه و راحت برای مهمانی های خود هستید پیشنهاد میکنم حتما اردور دلمه قارچ را امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم:
گوجهفرنگي | چهار عدد |
نمك و فلفل | به ميزان لازم |
خرده نان جو | ۲/۳ پيمانه |
پياز خردشده | يك عدد |
سير خردشده | سه حبه |
قارچ خردشده | يك پيمانه |
جعفري | يك قاشق سوپخوري |
بادام نصفشده | هشت عدد |
زيتون | هشت عدد |
پنير پيتزا | ۱۵ گرم |
طرز تهيه:
ابتدا سر گوجهفرنگي را برش عرضي زده و کمي از گوشت آن را در آورده در ظرفي بريزيد. خرده نانها را با پياز، گوشت گوجهفرنگي، سير، قارچ، بادام، جعفري، نمك و فلفل مخلوط كرده، درون گوجهفرنگي بريزيد، كمي پنير پيتزا روي هر قطعه گوجهفرنگي قرار دهيد و ۱۵ دقيقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتيگراد بپزيد تا كمي قهوهاي شود هر گوجه فرنگي را با يك زيتون تزئين كنيد.
امتیاز شما به این دستور پخت