افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

باکتری های مقاوم دربرابر مواد ضد عفونی کننده بیمارستانی

هشدار درخصوص باکتری های جهش یافته!
(2 رای, امتیاز میانگین: 3٫00 از 5)

دانشمندان هشدار داده اند که حتی مواد ضدعفونی کننده فوق العاده قوی بیمارستانی نیز اثر خود را در برابر ابر باکتری ها از دست داده اند و باکتری ها یاد گرفته اند که در محیط های ضدعفونی شده با الکل نیز زنده بمانند.

بر طبق تحقیقات جدیدی که به طور خاص بر روی باکتری انتروکوک فاسیوم که یکی از علل اصلی عفونت در بیمارستان هاست انجام شده، الکل سبب شده که این باکتری ها بیش از پیش مقاوم شوند.

به نظر می رسد یک گروه خاص از باکتری ها، که به عنوان انتروکوک مقاوم در برابر انکوماسیون شناخته می شوند (VRE)، به منظور جلوگیری از نابودی توسط الکل جهش یافته اند. محققان می گویند زمان آن رسیده که دوباره در مورد مواد ضد عفونی کننده فکر کنیم.

Superbugs

یکی از متخصصین گروه میکروبشناسی مولکولی موسسه پیتر دهورتی در استرالیا می گوید: گر چه این روش، موثرترین روش ضد عفونی بیمارستانی نبوده، اما یکی از موثر ترین روش های کنترل عفونتی است که در سراسر جهان به کار گرفته می شود.

لکن هم اکنون به ما ثابت شده که دیگر نمی توانیم صرفا بر ضد عفونی کننده های الکلی تکیه کنیم و برای بعضی از باکتری ها نظیر باکتری VRE باید از روش ها و روال های دیگری استفاده نماییم. بنابراین بهتر است که بیمارستان ها از مواد ضدعفونی کننده ی جایگزین مبتنی بر کلر استفاده نمایند.

محققان ۱۳۹ نمونه از انتروکوک فاسیوم را قبل و بعد از استفاده گسترده از مواد ضد عفونی کننده دست حاوی الکل در بیمارستان های استرالیا یعنی در بین سال های ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۵ مورد بررسی قرار دادند .

دانشمندان مشاهده نمودند که پس از قرارگیری این نمونه ها در معرض یک محلول حاوی الکل ضدعفونی کننده شدید ، باکتری هایی که بعد از سال ۲۰۱۰ جمع آوری شده بودند حدود ده برابر در برابر این ماده مقاوم تر بودند.

در آزمایش های بعدی، بعضی از نمونه های باکتری به قفس موش ها اعمال شد، سپس این باکتری ها با استفاده از دستمال نظافت مخصوص بیمارستان، پاک شدند.

موش هایی که در قفس آنها؛ باکتری های انتروکوک فاسیوم بعد از سال ۲۰۱۲ اعمال شده بود، به بیماری های بیشتری مبتلا شدند که نشان می دهد الکل در مقابله این سویه ها به اندازه سویه های قبلی موثر نبود. در واقع سويه هاي بعدي باكتري ها مقاوم تر بودند.

Superbugs

استینر به نیکولا دیویس از گاردین گفت این امر نشان می دهد که باکتری ها جهش یافته و راه هایی را برای فرار از کشته شدن توسط الکل آموخته اند.
تجزیه و تحلیل ژنتیکی اضافی باکتریهای مقاوم به الکل نشان داد که جهش در ژن های خاص مرتبط با متابولیسم سلولی رخ داده است. با این حال، به نظر می رسد که مقاومت باکتری ها در برابر الکل ، دارای اساس ژنتیکی متفاوتی نسبت به مقاومت آنها در برابر آنتی بیوتیک است.

در این راستا محققان معتقدند که شستشوی طولانی تر دست با مواد ضد عفونی کننده ، استفاده از دستگاه های ضدعفونی کننده دست با درصد بالایی از الکل و ایزوله سازی بیماران می تواند به کارامد شدن این روش ها کمک کند. علاوه بر این این محققان معتقدند که باید به روش های جامع تری برای عملیات نظافت و تمیزکاری اندیشید.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *