افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

آیا گزش خرمگس خطرناک است؟

احتمال مرگ انسان ها به دلیل گزیده شدن توسط خرمگس

با توجه به گرم شدن انگلستان در طول ۴۰ سال گذشته خرمگس های مکنده ی خون به طور چشمگیری افزایش یافته اند و سازمان های تحقیقاتی هشدار می دهند که گزش آنها می تواند به عفونت های بالقوه مرگباری منجر شود.

طبق برآوردهای موسسه آنتی بیوتیک انگلستان (ANTRUK)، درجه حرارت رو به افزایش انگلستان که در حال نزدیک شدن به درمای مدیترانه ای است باعث افزایش خطر ازدحام دسته های خرمگس ها و ابتلا به عفونت های باکتریایی جدی شده است.

خرمگس های ماده خون را می مکنند و گزش آن ها می توانند تورم دردناکی را بر روی پوست به جای گذارد که ممکن است

درمان آن مدت زیادی طول بکشد و اگر خراشیده شده باشد به راحتی آلوده شود.

پروفسور کالین گارنر، مدیر اجرایی یک موسسه خیریه در انگلستان، در سال ۲۰۱۸ بیان نمود که احتمال این امر که شما از نیش یک حشره بمیرید نه تنها در مناطق فوق العاده گرم خارج از کشور بلکه همینجا در انگلستان نیز کاملا رایج است.

متاسفانه ما تا کنون بر روی نوع خاصی از آنتی بیوتیک ها که برای مبارزه با عفونت های باکتریایی جدید و در حال تغییر لازم است سرمایه گذاری نکرده ایم. اثرات نیش حشرات آلوده می تواند شامل افزایش بثورات بزرگ و ملتهب، سرگیجه، تنگی نفس و تورم باشد.

مقاله مرتبط: درمان خارش و سوزش نیش پشه

مشاور مدير ارشد دولت انگليس، بارها و بارها خواستار اتخاذ اقداماتی براي جلوگيري از گسترش مقاومت این حشرات و بی اثر شدن اثرات آنتی بیوک ها شده است. این خطر برای افراد مبتلا به سیستم ایمنی ضعیف بیشتر است و اگر دارو نتواند کاری انجام دهد، یک خراش جزئی می تواند به سرعت به موضوعی جدی تبدیل شده و یا حتی منجر به قطع عضو شود.

horsefly-bites

درمان های جاری شامل آنتی هیستامین و کرم های استروئیدی و در موارد جدی آنتی بیوتیک های قوی هستند. اما افزایش مقاومت در برابر درمان، یافتن درمان مناسب برای مبارزه با عفونت را دشوار می سازد و در بعضی موارد این امر منجر به قطع عضو یا مرگ می شود.

پروفسور گارنر در ادامه ی سخنانش افزود: اتفاقات اخیر لزوم کشف داروهای جدیدی را به منظور پیشگیری از بیماری های ناشی از شرایط بد آب و هوایی و وضعیت جوی غیرمنتظره مانند اپیدمی نیش خرمگس خاطرنشان می سازد.

در واقع ما در شرایطی قرار داریم که ممکن است تا چند وقت دیگر آنتی بیوتیک ها به قدری بی فایده شوند که مردم از نیش یک حشره بمیرند.

او در ادامه سخنانش افزود این اتفاقات غم انگیز ممکن است به زودی رخ دهد. همین چند وقت پیش من توسط یک خرمگس گزیده شدم و نیش این حشره واقعا دردناک بود. البته من خودم را با کرم ها و قرص های ضد حساسیت خوراکی درمان کردم تا مطمئن شوم که محل گزیدگی عفونی نمی شود.

در این راستا موسسه آنتی بیوتیک انگلستان می خواهد دولت، شرکت های دارویی، موسسات خیریه تحقیقاتی و حتی اعضای عمومی را به دور هم جمع کند تا بتوانند آنتی بیوتیکی را کشف کنند که این حشرات در برابر آن مقاوم نباشند.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *