جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



۹ خواص مهم شلیل

 

  • مصرف زیاد دانه شلیل بخاطر وجود آمیگدالین و اسید سیانیدریک که آزاد می‌شود خطرناک است، بسیار با احتیاط میل کنید. بیشتر از یک گرم در روز مصرف نشود و زمان درمان یک هفته می‌باشد. برای بدبویی دهان مفید است بعد از هر غذا یک عدد بخورید.

شلیل میوه ایست با طبع سرد که از لحاظ خواص و مواد شباهت بسیاری با هلو دارد. مغز آن خون را تصفیه میکند همچنین خاصیت دیگر شلیل ضد اسپاسم بودن آن است. پیشنهاد میشود که یک ساعت بعد از غذا شلیل میل کنید.

۱-    سرفه را تسکین می‌دهد. صبح و عصر میل شود.
۲-     برای رماتیسم مفید است.
۳-     مغز آن باعث کاهش فشار خون می‌شود.
۴-     مغز آن خونریزی را بند می‌آورد، به خصوص خونریزی رحم را.
۵-    مصرف زیاد دانه شلیل بخاطر وجود آمیگدالین و اسید سیانیدریک که آزاد می‌شود خطرناک است، بسیار با احتیاط میل کنید. بیشتر از یک گرم در روز مصرف نشود و زمان درمان یک هفته می‌باشد.
۶-  برای بدبویی دهان مفید است بعد از هر غذا یک عدد بخورید.
۷-  برای ورم پروستات از کمپوت آن استفاده کنید.
۸-  دم کرده برگ آن ضد رماتیسم است.
۹-  کسانی که ادرار آن ها قطره قطره می‌آید نیم ساعت بعد از غذا استفاده نمایند.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید