جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



۹ خواص مهم شلیل

 

  • مصرف زياد دانه شليل بخاطر وجود آميگدالين و اسيد سيانيدريك كه آزاد مي‌شود خطرناك است، بسيار با احتياط ميل كنيد. بيشتر از يك گرم در روز مصرف نشود و زمان درمان يك هفته مي‌باشد. براي بدبويي دهان مفيد است بعد از هر غذا يك عدد بخوريد.

شلیل میوه ایست با طبع سرد که از لحاظ خواص و مواد شباهت بسیاری با هلو دارد. مغز آن خون را تصفیه میکند همچنین خاصیت دیگر شلیل ضد اسپاسم بودن آن است. پیشنهاد میشود که یک ساعت بعد از غذا شلیل میل کنید.

۱-    سرفه را تسكين مي‌دهد. صبح و عصر ميل شود.
۲-     براي رماتيسم مفيد است.
۳-     مغز آن باعث كاهش فشار خون مي‌شود.
۴-     مغز آن خونريزي را بند مي‌آورد، به خصوص خونريزي رحم را.
۵-    مصرف زياد دانه شليل بخاطر وجود آميگدالين و اسيد سيانيدريك كه آزاد مي‌شود خطرناك است، بسيار با احتياط ميل كنيد. بيشتر از يك گرم در روز مصرف نشود و زمان درمان يك هفته مي‌باشد.
۶-  براي بدبويي دهان مفيد است بعد از هر غذا يك عدد بخوريد.
۷-  براي ورم پروستات از كمپوت آن استفاده كنيد.
۸-  دم كردة برگ آن ضد رماتيسم است.
۹-  كساني كه ادرار آن ها قطره قطره مي‌آيد نيم ساعت بعد از غذا استفاده نمايند.
اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)