افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

۷ تکنیک روانشناسانه برای مراقبت از کودکان در خارج و داخل منزل

7 تکنیک روانشناسانه برای مراقبت از کودکان در خارج و داخل منزل

  • خیلی از والدین نام و نام خانوادگی کودک را روی وسایلش می نویسند تا گم نشوند اما این اقدام باعث می شود تا غریبه ها بتوانند راجع به فرزندتان اطلاعات هرچند محدودی به دست آورند.

 

مهم نیست که فرزند شما چند سال دارد زیرا برای والدین حفاظت از کودکانشان در تمام سنین امری ضروری است. اما از سن خاصی به بعد باید یک قدم به عقب بروید و به آنها اجازه دهید تا طعم استقلال را بچشند. به آنها اجازه دهید خودشان تصمیم بگیرند, مسیرشان را انتخاب کنند و در نهایت از اشتباهاتشان درس بگیرند. تا رسیدن آن زمان به شما چند راهکار نشان می دهیم تا بتوانید از کودکانتان محافظت کنید.

۱) نام فرزند خود را روی وسایلش ننویسید

خیلی از والدین نام و نام خانوادگی کودک را روی وسایلش می نویسند تا گم نشوند اما این اقدام باعث می شود تا غریبه ها بتوانند راجع به فرزندتان اطلاعات هرچند محدودی به دست آورند. فرض کنید غریبه ای در کنار فرزندتان در حال قدم زدن است, این شخص برای ایجاد ارتباط فرزندتان را با اسم خودش صدا می زند, در این شرایط به احتمال زیاد فرزندتان او را باور کرده و به شخص غریبه اعتماد می کند. اگر نمی خواهید فرزندتان کوله پشتی اش را گم کند به جای نوشتن نام او شماره ی تلفن خود را یادداشت کنید.

۲) رمز خانوادگی داشته باشید

ممکن است غریبه ای به فرزند شما نزدیک شده و جملاتی از این قبیل بگوید: مامانت امروز نمی تونه بیاد دنبالت و من رو فرستاده تا تو رو ببرم. مطمئن شوید که فرزندتان در چنین شرایطی به شخص غریبه اعتماد نخواهد کرد. یک عدد یا کلمه ی رمز برای خود انتخاب کنید و از فرزند خود بخواهید اگر با اشخاص غریبه رو به رو شد حتما راجع به اسم پدر و مادر و رمز خانوادگی تان سوال کند.

 

۳) نصب برنامه های ردیاب روی گوشی تلفن فرزندتان

هرچند ممکن است کودکان در سنین بالاتر نصب برنام های رد یاب روی گوشی را نوعی تعرض به حساب آورند اما این برنامه ها به شما کمک می کند تا بتوانید از کودکانتان در خارج از خانه محافظت کنید. تا زمانیکه گوشی آنها روشن است می توانید از موقعیت دقیق آنها اطلاع پیدا کنید.

۴) به فرزندانتان یاد دهید که بتوانند فریاد بزنند(من او را نمی شناسم)

به کودک خود آمورش دهید که در صورت به دام افتادن توسط شخص غریبه می توانند هرکاری کنند تا از دست او خلاص شوند. گاز گرفتن و لگد زدن هیچ مانعی ندارد اما حتی اگر ترسیده اند و نمی توانند کاری کنند باید با صدای بلند فریاد بزنند که من این شخص را نمی شناسم. در اینصورت مردم صدای آنها را شنیده و به آنها کمک خواهند کرد.

۵) برای فرزند خود یک دکمه ی اورژانسی بخرید

گجت های مختلف زیادی وجود دارد که دکمه ی اورژانسی یکی از قابلیت های آنهاست و شامل دستبد, ساعت, گردنبند و … می باشند. اگر کودک دکمه ی اورژانسی را فشار دهد همان لحظه سیگنال هایی برای والدین و یا پلیس ارسال می شود. این وسایل همچنین به شما اجازه می دهد تا از موقعیت مکانی فرزند خود اطلاع داشته باشید.

۶) فرزندتان نباید غریبه ها را از اوقات تنهایی خود مطلع کنند

اگر قرار است برای مدت کوتاهی خانه را ترک کنید و به همسایه ی خود سر بزنید و یا به مغازه رفته و خرید کنید باید به کودک خود بیاموزید که به غریبه ها درباره ی اوقاتی که شما خارج از خانه هستید چیزی نگویند. اگر کسی با منزل تماس گرفت و از کودکتان درباره ی شما پرسید او باید در پاسخ بگوید که شما دستتان بند است و به زودی با آنها تماس خواهید گرفت. وقتی در خانه نیستید مطمئن شوید که فرزندتان به هیچ وجه در را به روی غریبه ها باز نخواهد کرد.

۷) فرزندتان نباید با افرادی که در فضای مجازی با آنها آشنا شده اند قرار ملاقات بگذارند

این مورد برای کودکان در سنین بالاتر مناسب است. باید به آنها یاد دهید که ممکن است شخصی که در فضای مجازی با او آشنا شده اند واقعا کسی که گفته است نباشد. فرزندتان هرگز نباید اطلاعات شخصی خود را در فضای مجازی در اختیار کسی قرار دهد. اگر فرزندتان از شبکه های اجتماعی استفاده می کند, مطمئن شوید که اکانت او خصوصی است و فقط اقوام و آشنایان می توانند با او در ارتباط باشند

 

منبع : نت نوشت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *