۷ شیوه صحیح برای فریز کردن مواد غذایی
-
دانستنی هایی درباره فریز و منجمد کردن مواد غذایی ، نکاتی برای بسته بندی کردن این مواد را ذکر می کنیم
۱- بهترین نوع مواد غذایی را انتخاب نمایید.
۲- غذا را در جعبه یا پاکت یا ظروف پلاستیکی در دار نگهداری کنید.
۳- به مقدار لازم برای یک وعده غذا بسته بندی نمایید.
۴- هوا را تا حد امکان از درون ظرف و بسته بندی خارج نمایید.
۵- در اولین فرصت بعد از خرید یا طبخ غذا را منجمد نمایید.
۶- غذای داغ را اول سرد و بعد در فریزر بگذارید (سرد کردن سریع خیلی بهتر است)
۷- به وسیله برچسب یا ماژیک بر روی بسته ها، نوع مواد غذایی و تاریخ انجماد را روی آن بنویسید و سپس در فریزر قرار دهید.