طرز تهیه پولنتا
در این پست قصد داریم یک غذای بسیار خوشمزه و راحت و سبک را به شما عزیزان آموزش دهیم.این غذا را میتوانید در وعده شام درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.برای تهیه این غذا با ما همراه باشید
مرغ سرخکرده با گوجه فرنگی:
این غذای خوشمزه ترکیبی از مرغ سرخ شده به همراه سس گوجه فرنگی و آلو برقانی و اسفناج است که غذایی ایدهآل و سالم برای یک شام ساده میباشد.
مواد لازم برا ی ۴ نفر:
گوجه فرنگی | ۱ پیمانه |
شکر قهوه ای | ۱ قاشق سوپخوری |
پولنتا | ۴/۳ فنجان |
آرد | ۲/۱ فنجان |
آبدوغ (دوغ پس از گرفتن کره) | ۴/۱ فنجان |
سینه مرغ بدون پوست و استخوان | ۴ تکه |
اسفناج | ۲۵۰ گرم |
پولنتا: غذای خوراکی به سبک ایتالیایی تشکیل شده از آرد ذرت و یا آرد نرم در آب جوش
همچنین بخوانید: طرز تهیه غذا با ران مرغ
طرز تهیه:
· گوجه فرنگیها را با چاقو شکاف دهید روی آن شکر قهوهای پاشیده و در ماکرویو قرار دهید. حدود ۳ دقیقه و یا تا موقعی که پوست آن از هم پاشیده شده و گوجه فرنگیها نرم شوند. آنها را هم بزنید و جدا آن را کنار بگذارید.
· در یک ماهیتابه ۵/۲ فنجان آب همراه با ۱ قاشق چای خوری نمک ریخته تا به جوش آید، سپس پولنتا را در آن قرار داده حرارت را کم کنید و گاهی اوقات آن را هم بزندید و برای ۵ دقیقه آن را بپزید.
· در ظرف کم عمقی آرد را با ۲/۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل مخلوط کرده و به آن آبدوغ را اضافه کنید، سپس مرغها را درون آن بغلتانید و سپس ۳ قاشق سوپخوری روغن در یک ماهیتابه ریخته و با حرارت ملایم، آنها را در ۴ دقیقه و یا تا وقتی که صورتی شود سرخ کنید.
· اسفناجها را بپزید و در بشقاب سروتان به همراه بقیه مواد تهیه شده قرار دهید.