افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

یک غذای خوشمزه با فیله گوساله

طرز تهیه غذا با فیله گوساله

طرز تهیه غذا با فیله گوساله

در این پست تصمیم داریم یک غذای خوشمزه و شیک را آموزش دهیم که با فیله گوساله درست میشود .این غذا ایده بسیار مناسبی برای مهمانی های شیک شما میباشد

مواد لازم :

 

فیله گوساله ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد
سیر له شده یك تا دو حبه
زرده تخم‌مرغ دو عدد
ترخون و گشنیز خرد شده سه تا چهار قاشق غذاخوری
سس گوجه‌فرنگی نصف پیمانه
فلفل‌سیاه یك قاشق چایخوری
سرکه نصف پیمانه
كره آب شده ۱۰۰ گرم
روغن مایع یك قاشق غذاخوری
قارچ ۱۰۰ گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
همچنین بخوانید: طرز تهیه غذا با گوشت گوساله

طرز تهیه  :

گوشت را نیم ساعت در فلفل بخوابانید. پیاز و سیر را در ظرف مناسبی بریزید. سپس سركه را با مقداری آب، سس گوجه ‌فرنگی و كمی نمك روی حرارت كم بگذارید تا بجوشد و آب آن تمام شود. سپس آن را بردارید تا خنك شود. زرده تخم‌مرغ را با دو قاشق آب و كمی نمك هم بزنید و به روش بن ‌ماری داغ كنید. كره را كم‌كم اضافه كنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا سسی مانند مایونز، غلیظ به دست آید. سپس ترخون و گشنیز را با پیاز، سیر پخته شده و قارچ به مواد اضافه كرده و هم بزنید. روی گریل یا یك تابه سنگین، مقداری روغن بریزید و تورندو ‌را در تابه یا گریل گرم بیندازید. پس از دو، سه دقیقه برگردانید و پس از سه دقیقه دیگر نمك بپاشید و بردارید. تورندو آماده است، سس را در ظرف جداگانه‌ای كنار ظرف تورندو بگذارید و با نان سفید، سیب‌زمینی پخته یا سرخ كرده‌ روی میز بگذارید و سرو كنید.

 

نکته:

بن ماری :

گرم کردن و حل کردن مواد غذایی روی بخار آب را طریقه بن ماری میگویند . مثال: محتوی ظرف غذا را در ظرف آبی قرار داده و آن را روی حرارت اجاق گاز قرار میدهیم تا آب آرام آرام بجوشد و غذای سرد به این وسیله گرم شود و این بهترین و بهداشتی ترین روش برای گرم کردن غذاو حل کردن شکلات می باشد.

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *