گارنی یاریخ یک غذای بسیار خوشمزه شهر تبریز میباشد.این غذا همانند بادمجان شکم پر است و طرفداران بسیار زیادی را دارد.برای تهیه این غذا با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز:
– بادمجان ۴ تا ۵ عدد
– روغن به میزان لازم
– گوشت چرخكرده ۲۵۰ گرم
– پیاز رندهكرده ۱ عدد
– رب گوجهفرنگی ۳ قاشق سوپخوری
– سیر خردكرده ۲ حبه
– جعفری خردكرده ۵ قاشق سوپخوری
– نمك و فلفل به میزان لازم
– لپه ۳۰ گرم
طرز تهیه:
۱٫ ابتدا بادمجانها را بشوئید و درسته در روغن سرخ كنید.
۲٫ سپس شكافی در آنها ایجاد كنید، و كنار بگذارید.
۳٫ آنگاه گوشت را همراه با پیاز، ۲ قاشق رب گوجهفرنگی، سیر، جعفری، نمك و فلفل تفت دهید.
۴٫ اینك لپه را پس از پختن، با گوشت مخلوط كنید و شكم بادمجانها را از آن پر كنید.
۵٫ اكنون آنها را در قابلمهی مناسبی بچینید و روی اجاق بگذارید.
۶٫ حالا باقیماندهی رب گوجهفرنگی را با ۱ پیمانه آب جوش مخلوط سازید و روی بادمجانها بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا آب افزوده كاملاً جذب بادمجانها شود.
۷٫ اینك غذا را در ظرف زیبائی بچینید و از خود پذیرائی نمائید