امروز تصمیم داریم یک شیرینی خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.میتوانید این شیرینی را برای انواع مراسم های شاد خود درست کنید
مواد لازم :
تخم مرغ | ۱ عدد |
ماست شل | ۳ قاشق سوپخوري |
پيكينگ پودر | ۱ قاشق مرباخوري |
مغز گردوي خرد شده | ۲/۱ پيمانه |
پودر نسكافه(براي رويه) | ۲ قاشق چايخوري |
كاكائو(براي رويه) | ۳ قاشق غذا خوري |
شير (براي رويه) | ۱ قاشق سوپخوري |
کره | ۱۲۰ گرم |
وانيل و نمك | به مقدار لازم |
پودر قند (براي رويه) | ۱ و نيم پيمانه |
آرد | ۲ پيمانه |
نمك و وانيل (براي رويه) | به مقدار لازم |
كاكائو | ۶ قاشق غذاخوري |
شكر قهوه ايي | ۲/۱ فنجان |
شكلات خرد شده | ۱ پيمانه |
كره ( براي رويه) | ۷۰ گرم |
طرز تهیه :
كره و كاكائو رادر قابلمه اي مخلوط كنيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا آب شود . ۱۰ دقيقه آن را خنك كنيد و بعد شكر قهوه اي را داخل آن نماييد و بعد ماست شل و وانيل و تخم مرغ را اضافه نموده و همه را با هم زن برقي يكي دو دقيقه بزنيد تا خمير صافي بدست بيايد . مواد خشك را به تدريج به مايه بالا اضافه كرده و مخلوط نماييد و آخر از همه گردو و خرده شكلات را اضافه كنيد و هم بزنيد كه مخلوط شود و در يك سيني كه قبلاٌ چرب شده است مواد را با قاشق مرباخوري با فاصله در سيني بگذاريد و در حرارت ۳۵۰ درجه فارنهايت به مدت يك ربع در فر بپزيد سپس با رويه مكا آن را تزئين كنيد .
رويه موكا :
نسكافه را در شير حل كرده و كره و كاكائو و نمك را مخلوط نموده و بزنيد تا پف كند و سفيد شود و به تدريج پودر قند را اضافه نموده و مخلوط كنيد شير را به مقدار يك قاشق چايخوري هر مرتبه داخل نموده و با همزن مي زنيم تا كاملاٌ پف كند سپس مايه را در قيف ريخته و روي شيريني مي ريزيم و يك تكه مغز گردو روي آن قرار مي دهيم .