امروز قصد داریم یک حلوای متفاوت و خوشمزه را آموزش دهیم.این حلوا مخصوص ماه مبارک رمضان میباشد و معمولا در این ماه درست میشود.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم برای تهیه حلوای گل سرخ :
آرد : ۶۰۰ گرم
روغن جامد : ۴۰۰ گرم
پودر گل سرخ : یک لیوان سر خالی
گردو یا بادام پودر شده : یک لیوان سر خالی
پودر شکر : ۳.۵ لیوان
عسل : ۱۰۰ گرم
گلاب : نصف لیوان
پودر هل : نصف قاشق چایخوری
پودر پسته : به میزان لازم
طرز تهیه حلوای گل سرخ :
گل سرخ را ابتدا حتما پودر کنید.
روغن را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.
آرد را به روغن اضافه و سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا نسوزد و بوی خامی آن گرفته شود، ولی خیلی رنگ آن تیره نشود.
حرارت را خاموش کرده و پودر گل سرخ و عسل و پودر شکر و پودر بادام یا گردو، هل و گلاب را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کرده تا خمیری لطیف حاصل شود.
بعد روی یک سطح صاف، خمیر را با وردنه به قطر دو سانتیمتر، باز کرده و با یک قالب شکیل، آن را قالب زده ودر دیس بچینید و روی آن را با پودر پسته تزیین نمایید.