یتیمچه بادمجان
همیشه خانم های کارمند که وقت کمی را برای آشپزی کردن دارند و دانشجویان عزیز به دنبال غذاهای راحت و ساده میباشند.امروز قصد داریم یتیمچه بادمجان را آموزش دهیم.این غذا گزینه مناسبی برای شام میباشد امیدورام که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم برای تهیه ی یتیمچه ی بادمجان:
مواد لازم | مقدار لازم |
بادنجان متوسط | چهار عدد |
پیــاز متوسط | یک عدد |
گوجهفــرنگی متوسط | پنج عدد |
روغن مایع، نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
همچنین بخوانید: طرز تهیه قیقاناخ
طرز تهیه یتیمچه ی بادمجان:
۱٫ بادمجانها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد میکنیم. پیاز را نیز خلال کرده و در کمی روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود. بادمجان ها را نمک زده و به مدت ۱۰ دقیقه میگذاریم تا تلخاب آن گرفته شود، سپس تلخاب بادمجانها را با فشار دست میگیریم. بادمجانها را در تابه ای دیگر با کمی روغن تفت می دهیم تا آب آن کامل بخار شود.
۲٫ گوجه فرنگی ها را پوست گرفته، نگینی خرد نموده و در تابه ای جداگانه تفت میدهیم تا آب آن تبخیر شود و کمی روغن به آن اضافه میکنیم.
۳٫ بادمجان، گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده را با هم مخلوط نموده و به آن نمک، فلفل و زردچوبه افزوده و به مدت ۱۵ دقیقه میگذاریم تا مواد با هم تفت خورده و بپزند.
افرادی که به گوجه فرنگی حساسیت دارید می توانید از مقداری رب گوجه فرنگی استفاده کنید