افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

کیک زرد آلو خوشمزه ترین کیک

طرز تهیه کیک زردآلو

طرز تهیه کیک زردآلو

20_1

در اواخر فصل بهار زرد آلو فراوان است.میتوانید یبا این میوه خوشمزه یک کیک بسیرا عالی و خوش طعم را درست کنید و از مهمانان خود در وعده عصرانه پذیرایی کنید.اگر میخواهید این کیک خوشمزه را یاد بگیرید ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم:

مواد لازم مقدار لازم
کره ۱۵۰ گرم
شکلات سفید , خرد شده ۱۷۵ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
شکر دانه ریز ۱۲۵ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک مقداری
برگه زردآلو , خرد شده ۱۰۰ گرم
آرد ساده ۲۰۰ گرم
همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک پرتقال

طرز تهیه:

۱ کف یک قالب کیک مربع شکل ۲۰ سانتیمتری را کمی چرب نموده و کاغذ روغنی بیاندازید .

۲٫ کره و شکلات را درون یک کاسه مقاوم در برابر حرارت روی قابلمه ای پر از آب در حال جوش روی گاز قرار دهید تا آب شوند . آن ها را با قاشق چوبی هم بزنید تا مخلوط صاف و شفافی به دست آید . سپس آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود .

۳٫ تخم مرغ ها و شکر را درون کاسه کره و شکلات بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند .

۴٫ آرد , بکینگ پودر , نمک و برگه های زردآلوی خرد شده را داخل مخلوط ریخته و به آرامی خوب هم بزنید .

۵٫ مخلوط آماده شده را درون قالب بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید .

۶٫ وسط کیک ممکن است که خوب نپخته باشد اما در حین سرد شدن سفت می شود . بگذارید کیک درون قالب بماند تا خنک گردد .

۷٫ وقتی که کیک خوب خنک شد آن را برگردانید و به شکل چهار گوش یا میله ای باریک برش زده و آماده سرو نمایید .

 

توصیه سرآشپز:

 

می توانید به جای شکلات سفید , از شکلات شیری یا شکلات شیری خالص استفاده نمایید .


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *