افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه کیک انجیر و ماست

طرز تهیه کیک انجیر تازه

طرز تهیه کیک انجیر تازه

fo165

این کیک یکی از کیک های متفاوت با طعم جدید است که قصد داریم آن را آموزش دهیم طعم نسبتا ترش ماست در تركیب با شیرینی حاصل از انجیر و عسل، كیكی خوشمزه را ایجاد می‌كند.

مواد لازم  : برای ۸ نفر

 

انجیر متوسط(هر كدام را به ۸ قسمت تقسیم كنید) ۱۰ عدد
عسل ۳ قاشق سوپ‌خوری
كره نرم‌شده ۲۰۰گرم یا یك پیمانه
پودر قند ۱۷۵گرم یا سه‌چهارم پیمانه
پوست رنده‌شده لیمو ترش ۱ عدد
پوست رنده‌شده پرتقال نصف پرتقال
تخم‌مرغ (سفیده و زرده آن جدا شود) ۴ عدد
آرد سفید گندم ۲۲۵ گرم یا ۲ پیمانه
بیكینگ پودر یك قاشق چای‌خوری
سودا یك قاشق چای‌خوری
ماست ۲۵۰ میلی‌لیتر یا یك پیمانه
مقداری عسل برای براق كردن انجیرهای پخته روی كیك
همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک هلو خوشمزه

طرز تهیه:

۱ – فر اجاق گاز را روی ۱۸۰درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت یا شماره ۴ از قبل گرم كنید. قالب كیكی با قطر ۲۳سانتی‌متر را آماده كنید، سپس كف و دیواره آن را بعد از چرب كردن با روغن مایع، با كاغذ روغنی مخصوص شیرینی‌پزی پوشش دهید.

حالا برش‌های انجیر را در كنار و همچنین روی هم در كف قالب بچینید و ۳ قاشق عسل را روی انجیرها بریزید.

۲ – كره، پودر قند، رنده پوست لیمو و پرتقال را در كاسه بلوری بزرگی بریزید و با همزن شروع به مخلوط كردن آنها بكنید تا مخلوط حاصل، بی‌رنگ شده و پف كند. سپس كم‌كم زرده‌های تخم‌مرغ را به آن اضافه كرده و هم بزنید.

۳ – مواد لازم خشك شامل آرد، بیكینگ پودر و سودا را در ظرفی با هم مخلوط كرده و سپس كمی از آن را به مخلوط كرمی اضافه كنید و خوب هم بزنید، سپس یك قاشق ماست به آن افزوده و هم‌زدن را ادامه دهید. همین كار را به نوبت تا زمانی تكرار كنید كه مخلوط خشك و ماست تمام شده و خمیری حاصل شود.

۴ – كاسه تمیزی آماده كنید و سفیده‌های تخم‌مرغ را در آن بریزید و با مخلوط‌كن آن‌قدر بزنید تا پف كرده و سفت شود. حالا ابتدا نیمی از آن را به مایه كیك اضافه كرده و آرام هم بزنید، سپس باقیمانده سفیده زده‌شده را افزوده و هم‌زدن را یكی‌دو بار به آرامی انجام دهید. مایه كیك را روی انجیرها بریزید و به مدت یك ساعت در فر حرارت دهید تا بپزد.

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *