افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

روش درست کردن کشک و بادمجان مجلسی

کشک

کشک و بادمجان یکی از خوراکی هایی است که معمولا به عنوان پیش غذا آن را درست میکنند اما کشک و بادمجان مجلسی به دلیل سنگین بودن به تنهایی برای یک شام کافی میباشد.

 

مواد اولیه :

 

گردو و خلال پسته و بادام (برای تزئین) به میزان دلخواه
کشک به مقدار لازم
نان تست به تعداد مناسب ظرف
نعنا خشک (برای نعنائ داغ) به میزان دلخواه
گردوی خرد شده نصف پیمانه
بادمجان (کبابی یا سرخ شده) ۶ عدد
پیاز (بصورت پیاز داغ) ۴ عدد

 

طرز تهیه :
جهت تهیه کیک کشک بادمجان ابتدا بادمجانها رو بر حسب ذائقه تون کبابی و یا سرخ کنید .
بعد پیاز داغ فراوان درست کنید وبه بادمجانها اضافه کنید.
نصف پیمانه گردوی خشک شده هم بریزید.
سپس کمی نعنا داغ هم اضافه کرده و کشک هم اضافه کنید و بگذارید با مقدار بسیار کمی آب جا ببفته.
حالا نون های تست رو که کناره هاش رو گرفتید داخل ظرفی که می خواهید غذا رو سرو کنید بچینید.
مایه کشک بادمجون رو روی نان تست ها بمالید و دوباره نان تست رو یک ردیف دیگه بچینید و بهمین ترتیب یک لایه کشک بادمجون و یک لایه نون تست بگذارید.
البته توجه داشته باشید که خیلی ارتفاع غذا زیاد نشه ! بنظر من دو ردیف کافیه
روی لایه آخری رو با کشک می پوشونیم و حدود نیم ساعت درون یخچال قرار میدهیم سپس با پیاز داغ و گردو و خلال پسته و بادام تزیئین کنید.
توجه داشته باشید که کیک رو یک ساعت قبل از سرو کردن از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسه.

امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *