جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



کباب ژاپنی متفاوت ترین کباب

کباب

کباب ژاپنی یکی از خوشمزه ترین کباب هاست.امروز قصد داریم طرز تهیه این کباب خوشمزه را آموزش دهیم.برای تهیه این کباب در ادامه مطلب با ما همراه باشید

مواد لازم :

 

 سیر  ۴ حبه خرد شده
روغن مایع  ۲ قاشق سوپخوری
 پودر زنجبیل  ۱ قاشق چایخوری
 شیره انگور  ۱ قاشق سوپخوری
 گوشت فیله گوساله یا راسته گوسفند  ۱۲۵ گرم
سس سویا ۱ قاشق سوپخوری
پودر خردل ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه کباب ژاپنی:
این کباب طعم خیلی خوبی دارد. و خیلی ساده آماده میشود.
گوشت را به نوارهای یک سانتی متری خرد میکنیم بعد کل مواد را با هم مخلوط میکنیم.
ابتدا سیر را به گوشت اضافه کرده بعد روغن مایع، پودر زنجبیل و پودر خردل، سویا سس و شیره انگور را اضافه میکنیم و کامل مخلوط میکنیم بعد در حرارت اتاق حدود نیم ساعت استراحت میدهیم تا گوشت طعم ادویه و سویا سس را به خودش بگیرد.

گوشتها که استراحت کرد بعد به فرم دال بریده به سیخ میکشیم و حدود ۵ تا ۷ دقیقه روی ذغال کباب میکنیم هر طرف گوشتها حدوداً ۳ دقیقه بپزد یک طرف که کامل پخته شد طرف دیگر را میپزیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)