رزماری بو و مزه خوبی به مرغ میدهد.امروز تصمیم داریم یک کباب عالی و خوش طعم را آموزش دهیم که با رزماری تازه مزه دار میشود.امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم : برای چهار نفر
سينه مرغ | ۸۰۰ گرم |
هويج و ذرت | از هر کدام چهار عدد |
زعفران دمكرده | يك قاشق غذاخوري |
ماست | يك پيمانه |
زيره و فلفل قرمز و زنجبیل تازه رنده شده | از هر کدام يك قاشق چايخوري |
ساقه رزماري تازه | ۱۲ عدد |
نمك، فلفل و روغن | به ميزان لازم |
طرز تهيه :
ذرتها را با آب و مقداري نمك بپزيد و اجازه دهيد كاملا نرم شود. برگهاي ساقه رزماري را به غير از چند تاي انتهاي ساقه بگيريد. سينه مرغ را به صورت مكعبي برش داده و در مايهاي كه شامل ماست، زيره، زنجبيل، زعفران، فلفل و نمك ريخته و اجازه دهيد به مدت دو ساعت مزهدار شود. سپس مرغها را خارج كرده و در سيخهاي رزماري فرو كرده و لابهلاي آن هويج خردشده بگذاريد. تابه را با روغن چرب كرده و كبابها را در آن قرار دهيد. بعد از مدتي برگردانده تا تمام اطراف سيخ پخته شود و سپس با ذرت پخته و حلقه شده سرو كنيد.