افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

کباب مرغ با رزماری

رزماری بو و مزه خوبی به مرغ میدهد.امروز تصمیم داریم یک کباب عالی و خوش طعم را آموزش دهیم که با رزماری تازه مزه دار میشود.امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم : برای چهار نفر

 

 

سينه مرغ ۸۰۰ گرم
هويج و ذرت از هر کدام چهار عدد
زعفران دم‌كرده يك قاشق غذاخوري
ماست يك پيمانه
زيره و فلفل قرمز و زنجبیل تازه رنده شده از هر کدام يك قاشق چايخوري
ساقه رزماري تازه ۱۲ عدد
نمك، فلفل و روغن به ميزان لازم

 

 

طرز تهيه :

 

 

 

ذرت‌ها را با آب و مقداري نمك بپزيد و اجازه دهيد كاملا نرم شود. برگ‌هاي ساقه رزماري را به غير از چند تاي انتهاي ساقه بگيريد. سينه مرغ را به صورت مكعبي برش داده و در مايه‌اي كه شامل ماست، زيره، زنجبيل، زعفران، فلفل و نمك ريخته و اجازه دهيد به مدت دو ساعت مزه‌دار شود. سپس مرغ‌ها را خارج كرده و در سيخ‌هاي رزماري فرو كرده و لابه‌لاي آن هويج خردشده بگذاريد. تابه را با روغن چرب كرده و كباب‌ها را در آن قرار دهيد. بعد از مدتي برگردانده تا تمام اطراف سيخ پخته شود و سپس با ذرت پخته و حلقه شده سرو كنيد.

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *