در این پست قصد داریم یک کباب لقمه ای عالی و خوش طعم را به شما عزیزان آموزش دهیم.این غذا بسیار خوشمزه و راحت میباشد .میتوانید با این غذا مهمانان خود را شگفت زده کنید
مواد لازم :
گوشت چرخ كرده | ۵۰۰ گرم |
نمك و فلفل | به ميزان لازم |
ترخون خرد شده | ۲ الي ۳قاشق سوپخوري |
برگ بو | تعدادي |
فلفل دلمه اي قرمز | ۱ عدد |
پياز ريز | تعدادي |
طرز تهيه :
گوشت چرخ كرده بهتر است از قلوه گاه گوسفند با مخلوطي از گوشت گوساله باشد . دوبار چرخ كنيد . نمك , فلفل و ترخون خرد شده را اضافه كرده و خوب ورز دهيد تا چسبندگي پيدا كند. به اندازه يك گردو از مايه گوشتي برداشته آن را در دست به فرم لوله اي داده , توري كباب را از قبل چرب كني . كبابها را روي آن چيده روي آتش قرار دهيد تا هر دو طرف آن بپزد . كبابها را مطابق تصوير مي توانيد به سيخ بكشيد و ما بين هر كباب يك عدد برگ بو و برشي از فلفل دلمه اي قرمز قرار داده و در اول و انتهاي هر كباب پياز ريز گذاشته و روي آتش كباب كنيد .