-
کاهش حرارت بدن با این دو نوع غذا ، نوعی آش است که میتواند برای کاهش تب و دمای بدن در فصل تابستان، بسیار مفید باشد.
آشآلو: آشآلو برای کاهش دمای بدن و پایین آوردن تب، بسیار مفید است. برای تهیه این غذا به نصف لیوان برنج، نصف لیوان ماش، ۱ لیوان آلو بخارا، ۱ لیوان شیره بادام شیرین و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه نیاز داریم. برای آماده کردن آشآلو هم باید ماش و برنج را در آب بپزید. آلوها را هم در حد له شدن بجوشانید و سپس هستههای آنها را بگیرید. حالا آلوی لهشده و شیره بادام شیرین را به ماش و برنج اضافه کنید. در نهایت هم نمک و ادویهها را داخل آش بریزید و پس از جا افتادن، آن را سرو کنید. این غذا میتواند بهترین گزینه برای افطار در روزهای گرم سال هم باشد.
اُترُجیه: اترجیه، نوعی آش است که میتواند برای کاهش تب و دمای بدن در فصل تابستان، بسیار مفید باشد. برای تهیه این غذا به نصف لیوان برنج، نصف لیوان ماش، ۱ لیوان آب نارنج، ۱ لیوان شیره بادام شیرین و مقداری نمک، فلفل، شکر و زعفران نیاز داریم. برای آماده کردن آش اترجیه هم باید ماش و برنج را در آب بپزید. وقتی که این مواد به خوبی له شدند، آب نارنج را همراه شکر و شیره بادام به آن بیفزایید. در نهایت، نمک و فلفل را هم داخل آش بریزید و پس از جا افتادن، آن را سرو کنید. شما میتوانید به هر دوی این آشها در صورت تمایل، مقداری اسفناج، خرفه یا کدو هم اضافه کنید.