افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

کاهش توان حرکتی و ذهن با این مواد خوراکی

333995699

  • فرآورده‌های گوشتی به دلیل داشتن میزان بالای نیتریت، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد؛ در کنار پیتزا، همبرگر، سوسیس و کالباس و ماکارونی، نوشابه‌های گازدار نیز در گسترش عوارض، اختلالات و بیماریها نقش زیادی را ایفا می‌کنند.

 

محمد دریایی درباره مضرات مصرف فست فودها اظهار داشت: همبرگر، مواد غذایی آماده، تنقلات بی‌ارزش مثل چیپس، پفک و … دارای چربی زیادی هستند که در کاهش حافظه و هوش افراد تاثیر مستقیم دارد.

به گفته وی مصرف فست فودها به حافظه کوتاه‌مدت فرد آسیب وارد می‌کند و موجب کاهش کارایی ذهنی افراد می‌شود همچنین مصرف فست فودها موجب کاهش توان حرکتی آنها می‌شود.

این محقق طب سنتی بیان داشت: فست فودها و غذاهای آماده مانند کنسرو، به دلیل داشتن مواد نگهدارنده، نباید بیش از دو بار در ماه استفاده شوند؛ اسید فسفریک موجود در غذای آماده به عنوان مواد نگهدارنده، باعث پوکی استخوان می‌شود.

غذاهای آماده باعث گسترش بیماری‌های مختلف

دریایی عنوان کرد: فرآورده‌های گوشتی به دلیل داشتن میزان بالای نیتریت، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد؛ در کنار پیتزا، همبرگر، سوسیس و کالباس و ماکارونی، نوشابه‌های گازدار نیز در گسترش عوارض، اختلالات و بیماریها نقش زیادی را ایفا می‌کنند.

ترکیبات و ماده اولیه سوسیس و کالباس

وی افزود: با در نظر گرفتن اینکه قیمت فرآورده‌های گوشتی مثل سوسیس و کالباس معمولاً کمتر ازقیمت  گوشت است می‌توان به این نکته اشاره کرد که استفاده از گوشتهای درجه یک در چنین محصولاتی دور از انتظار و غیر ممکن است و نمی‌توان ادعا کرد که در صنایع، از گوشت ماهیچه و سردست گوسفندی خالص برای تولید فرآورده‌های گوشتی استفاده می‌شود.

این محقق طب سنتی یادآور شد: برخی از مردم معتاد به سوسیس, کالباس, همبرگر و پیتزا هستند که باید نسبت به مصرف این محصولات کمی تامل کنند چرا که این محصولات عامل بروز بسیاری از بیماری‌ها است.

 

منبع : الو دکتر

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *