افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

چگونه پوسیدگی دندان کودک را درمان کنیم

  • روش PRR در طیف درمانی جهت درمان پوسیدگی‌های کودکان در نظر گرفته می‌شوند و جزء مراحل اولیه بوده که تأثیر بسیار زیادی در پیشگیری از پوسیدگی‌های بعدی دندان دارد.

مهرداد آقاجوهری عضو هیأت مدیره انجمن دندانپزشکان ایران شاخه اصفهان در کنگره دندانپزشکی نقش جهان در ارتباط با موضوع مشکلات دندانپزشکی کودکان اظهار کرد: شایع‌ترین مشکلات دندانپزشکی کودکان به ترتیب پوسیدگی‌های دندانی، کمبود فضا جهت رویش مناسب دندان‌ها و مشکلات فکی هستند.

وی افزود: در این بین پوسیدگی‌ها بیشتر و مهمتر هستند پوسیدگی دندان‌های D و E و دندان شش سالگی از جمله شایع‌ترین مشکلات دندانی کودکان بوده که تشخیص زود هنگام و درمان سریع آن‌ها نقش به سزایی در پیشگیری از مشکلات بعدی دارد.

عضو هیأت مدیره انجمن دندانپزشکان ایران با اشاره به اینکه یکی از بهترین روش‌ها جهت پیشگیری از پوسیدگی دندان‌ها PRR است، گفت: این روش بسیار آسان، سریع، کم هزینه و مؤثر است.

وی بیان کرد: روش PRR در طیف درمانی جهت درمان پوسیدگی‌های کودکان در نظر گرفته می‌شوند و جزء مراحل اولیه بوده که تأثیر بسیار زیادی در پیشگیری از پوسیدگی‌های بعدی دندان دارد.

تصریح کرد: تمام کودکانی که در دوره Mixed dentition (حضور همزمان دندان‌های مولار شیری و اولین دندان دایمی در دهان) قرار دارند یعنی محدوده سنی چهار تا شش سالگی می‌توانند از این روش استفاده کنند.

عضو هیأت مدیره انجمن دندانپزشکان ایران ادامه داد: این روش برای بیمارانی که بهداشت نسبتا مناسب دارند و دندان‌ها فاقد پوسیدگی شدید و پیشرفته هستند PRR گزینه بسیار مناسبی است.

آقاجوهری با بیان اینکه در این روش حتی می‌توان بدون بی حسی شیار‌های عمیق را که بسیار مستعد پوسیدگی هستند با هدف جلوگیری از بروز پوسیدگی‌های شدیدتر با مواد کامپوزیتی ترمیم کرد، گفت: معمولا توصیه می‌شود مراجعات ۶-۹ ماه یکبار به دنداپزشک صورت گبرد.

وی عنوان کرد: گاهی پوسیدگی‌هایی ایجاد شده اند که دندانپزشک را مجبور به تراش بیشتر و عمیق‌تر می‌کند که البته بازهم در این مرحله نوع پیشگیری مستتر هست.

وی یادآور شد: اولین کنگره دندانپزشکی نقش جهان تا ۳ شهریور در هتل عباسی اصفهان در حال برگزاریست که تلاش شده عناوین سخنرانی‌ها و کارگاه‌ها کاربردی، بروز و همسو با نیاز‌های دندانپزشکان و مخاطبان اصلی کنگره‌ها و همایش‌ها یعنی بیماران باشد.

 

منبع: بهداشت نیوز

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *