همانطور که می دانید شیرینی طرفدار زیادی دارد اما باید دانست که زیاده روی در خوردن هر غذایی باعث ضرر زدن به بدن می شود در این مقاله می خواهیم به شما آموزش دهیم که چگونه میل به خوردن شیرینی را در خود کم تر کنیم.
شايد يک عادت باشد، نوع غذايي که به فرد آرامش مي بخشد و يا پايان يک وعده غذا که بايد حتما با مصرف دسر شيرين همراه باشد و ميل ما به طعم شيرين به علت تاثير آن بر مغز است.
چرا شکر و يا قند مشکل ساز است؟
شکر کالري بالايي دارد و فاقد ارزش غذايي است و مصرف آن،کالري را به سرعت بالا مي برد.اغلب شکلات ها و شيريني ها حاوي ميزان بالايي چربي هاي ترانس و اشباع شده اند.
* کالري اضافه يعني وزن اضافه و چاقي مفرط.
آيا مصرف مقدار کم شکر ايرادي ندارد؟
ما مي توانيم مقدار کمي را از آن مصرف کنيم.اما اگر از اضافه وزن و يا چاقي مفرط رنج مي بريد،شايد بهتر باشد مصرف کلي اين ماده را کاهش دهيد،اگر وزن متناسب داريد خوردن شيريني جات به مقدار کم و گهگاه مانعي ندارد.
* ورزش کنيد.انجام هر نوع ورزش باعث ترشح هورمون هاي مغز مي شود و روحيه فرد را بهبود مي بخشد.
* با کاهش کالري روزانه،مي توان ميل به شکر را کاهش داد.
* شيريني هايي با کالري بالا را در خانه نگه داري نکنيد.
* وعده هاي غذايي را حذف نکنيد زيرا ميل شما به شکر افزايش خواهد يافت.
* وعده غذايي را رنگارنگ نکنيد.هر چه تنوع غذايي و طعم بيشتر باشد،ديرتر سير مي شويد.
* مواد غذايي شيرين سالم تر مانند ميوه،را انتخاب کنيد