افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

پیراشکی مارچوبه با سس آلو سیاه

fo3832

معمولا این مدل پیراشکی را با سس آلو سیاه میل میکنند.این غذا عصرانه بسیار خوشمزه ای است که امروز تصمیم داریم آن را به شما آموزش دهیم

مواد لازم جهت تهیه پیراشکی مارچوبه :

 

 

سر مارچوبه باریک ۱۰۰ گرم
 فلفل دلمه ای قرمز دانه گرفته شده و باریک خلال شده  ۱ عدد
 جوانه لوبیا ۵۰ گرم
 سس آلوی سیاه ۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
ورقه نازک خمیر ۸ عدد
روغن جهت سرخ کردن مقداری

طرز تهیه پیراشکی مارچوبه :
مارچوبه، فلفل دلمه ای و جوانه لوبیا را در کاسه بزرگی ریخته و مخلوط نمایید. سس آلو را به سبزیجات اضافه نمایید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

زرده تخم مرغ را هم بزنید و تا زمان نیاز کنار بگذارید. ورقه های خمیر را روی سطح کار تمیزی پهن نمایید.

کمی مخلوط مارچوبه و فلفل دلمه ای قرمز را بر روی قسمت انتهایی هر ورقه خمیر بریزید و با قلم مو لبه های خمیر را به زرده تخم مرغ آغشته سازید.

داخل تمام ورقه های خمیر را پر نمایید، آن ها را بپیچید و سر و ته خمیر ها را ببندید.

روغن را در ماهیتابه و یا وک بزرگی حرارت دهید. هر بار ۲ پیراشکی را در روغن داغ به مدت ۴ تا ۵ دقیقه سرخ نمایید تا برشته شوند.

بسته های مارچوبه را با یک کفگیر یا قاشق سوراخ دار از روغن خارج نموده، روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه آن ها گرفته شود.

پیراشکی های آماده را در بشقاب های مخصوص پذیرایی بچینید و بلافاصله سرو نمایید.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *