افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

پولکی زعفرانی اصفهان

پولکی یکی از سوغاتی های خوشمزه و پرطرفدار اصفهان میباشد.امروز قصد داریم این شیرینی خوشمزه را آموزش دهیم.امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم :

 

 

شکر یک پیمانه (۱۵۰ گرم)
آب یک دوم پیمانه (۸۰ میلی لیتر)
سرکه ی انگور یک چهارم پیمانه (۴۰ میلی لیتر)
زعفران (حل شده در آب جوش) ۱ قاشق سوپخوری (۱۴ میلی لیتر)

 

 

طرز تهیه :

 

 

شکر، آب و سرکه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آب شود. سعی کنید مواد را روی حرارت، زیاد هم نزنید.

زعفران را اضافه کنید. برای امتحان آن می توانید کمی از آن را با قاشق روی یخ بریزید، اگر مایه سریع گرفت و حالت شکننده پیدا کرد، پولکی آماده است.

آن را از روی حرارت بردارید. با یک قاشق سوپخوری روی کاغذ آلومینیومی که از قبل چرب کرده اید، بریزید تا سرد شود.

 

 

نکته :

 

 

اگر پولکی زیاد روی حرارت بماند، مزه تلخی به خود می گیرد و اگر زمان کمی روی حرارت بماند، ترد و شکننده نمی شود.

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *