-
پوست سیبزمینی حاوی آنتیاکسیدانهایی است که میتواند از آسیب رادیکالهای آزاد که منجر به بروز برخی بیماریها مانند سرطان میشود، پیشگیری کند.
مقدار فیبر موجود در پوست سیبزمینی برابر با مقدار موجود فیبر در پاستای گندم، نان گندم کامل و دیگر محصولات گندم کامل است.
سیب زمینی، سرشار از ویتامین C، ویتامین B و آهن است. این ویژگیها تنها به گوشت درون سیبزمینیها مربوط نمیشوند بلکه شامل پوست آنها نیز میشوند.
پوست سیبزمینی دارای مقادیر فراوانی فیبر و مواد مغذی حیاتی دیگر نیز هست. سیبزمینیها فاقد چربی و کلسترول هستند.
مقدار آهن موجود در پوست سیبزمینی ۵ برابر بیش از گوشت آن است.
پوست سیبزمینی حاوی آنتیاکسیدانهایی است که میتواند از آسیب رادیکالهای آزاد که منجر به بروز برخی بیماریها مانند سرطان میشود، پیشگیری کند.