معمولا همه خانم ها دوست دارند مزه غذاهایی که میپزند خوب باشد و به مزه غذاهای رستوران نزدیک باشد.امروز قصد داریم پنج نکته عالی در مورد غذاها را بیان کنیم.
- اگر دوست داريد املتي تهيه كنيد كه اسفنجي و نرم باشد بهترين راهحل اضافه كردن ۲ قاشق غذاخوري شیر به مايه املت است. اين شيوه را براي تهيه املت معمولي و املت سبزيها ميتوانيد انجام دهيد.شیر املت ها را نرم و اسفنجی میکند.
- پيش از سرخكردن ميگو و ماهي درون ماهيتابه از داغشدن روغن مطمئن شويد و سپس مقدار اندكي نمك درون روغن بريزيد. اين كار مانع از چسبيدن گوشت ماهي يا ميگو به ظرف ميشود.
- اگر در خانه گوجه فرنگي داريد كه نرم و پلاسيده شده بهترين كار براي بانشاط كردن آن اين است كه بهمدت ۱۰ساعت گوجه فرنگي را درون يك ظرف آب سرد درون يخچال قرار دهيد.
- اگر پس از آبكشي كردن ماكاروني يا اسپاگتي رشتههاي آن بههم چسبيد، دوباره آن را درون آب جوش بازگردانيد و اجازه دهيد يك دقيقه روي حرارت بماند، سپس آن را آبكشي كنيد.
- اگر غذايي تهيه كرديد كه بيش از اندازه شيرين شده است بهترين كار براي از بينبردن شيريني آن اين است كه ذره ذره به آن سركه اضافه كنيد تا اين طعم معتدل شود
باعرض سلام وخسته نباشید. ازمطالب خوبتون استفاده کردم ولی یه چیزی رو متوجه نشدم قسمتی که واسه املت توضیح دادید باید ۲ قاشق چی اضافه کنیم که املت اسفنجی بشه ؟ ممنون میشم اگه جواب بدید …
سلام دوست عزیز.دو قاشق شیر اضافه کنید