پلو ها همیشه پایه ثابت سفره ما ایرانی ها میباشد.امروز قصد داریم یک پلو اسپانیایی را آموزش دهیم امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید و دوست داشته باشید
مواد لازم برای پلو اسپانیایی اروز تاپادو:
روغن مایع | ۱/۴ فنجان |
پیاز بنفش خردشده | ۱ عدد |
سیر خردشده | ۲ پر |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
گوشت چرخ کرده | ۴۵۰ گرم |
هویج ریز خردشده | ۱/۲ فنجان |
کشمش | ۱/۳ فنجان |
زیتون سیاه خردشده | ۱/۳ فنجان |
تخم مرغ آب پز خردشده | ۱/۳ فنجان |
جعفری خردشده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
برنج سفید | به مقدار لازم |
نخودسبز و ذرت پخته | ببه مقدار لازم |
طرز تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو:
پیاز را در روغن سرخ می کنیم. وقتی شفاف شد سیر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
گوشت چرخ کرده را اضافه و سرخ می کنیم. رب را اضافه می کنیم. کمی آب می ریزیم و هویج را اضافه می کنیم و ۵ دقیقه می پزیم.
کشمش و زیتون و تخم مرغ آب پز و جعفری را اضافه کنیم. و حرارت را خاموش می کنیم.
گوشت و پیاز و جعفری و تخم مرغ و … را تفت داده و سس گوشت را آماده می کنیم
برنج را با سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز و هویج و ذرت یا لوبیا سبز، فلفل دلمه ای رنگی خردشده می پزیم.
رای سرو یک لایه از برنج و سبزیجات پخته را کف یک کاسه گود می ریزیم. با قاشق سطح آن را صاف می کنیم.
بعد یک لایه مخلوط گوشت روی آن می ریزیم .
دوباره برنج روی گوشت ها می کشیم.
یک ظرف روی کاسه می گذاریم و پلوی سه لایه را داخل ظرف بر می گردانیم.
این غذا را می توانید در ظرف بزرگ تر نیز بپزید .