افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

ویتامین B17 و اثرات آن در درمان سرطان

Vitamin-B17-Kills-Cancer-Heres-Where-You-Can-Find-It

  • سازمان غذا و دارو (FDA) می گوید که این ویتامین بسیار سمی است. اما میان پزشکان اختلاف نظر وجود دارد و بسیاری از پزشکان معتقدند که در مطالعات و تحقیقات شان چیزی مبنی بر سمی بودن این ماده پیدا نکرده اند

اخیرا خبرهایی مبتنی بر درمان تازه ای برای سرطان در فضای مجازی منتشر شده است. خوشبختانه پیشرفت ارتباطات موجب شده تا سطح آگاهی افراد از بیماری های مختلف بالا برود اما متاسفانه اطلاعات کاملا نادرست و غیر علمی و حتی زیان رسان در این رسانه ها کم نیستند. با شنیدن این خبر که شاید ویتامین B17 راهی برای درمان سرطان باشد تصمیم گرفتم که مطلبی در این مورد تنظیم کنم. هر چند که ممکن است مانند بسیاری از یافته های علمی دیگر بعد ها این مطلب نیز نقض شود.

یکی از مشکلات سال های اخیر در جهان به ویژه در کشور ایران سرطان است که متاسفانه پیر و جوان و مرد و زن برایش تفاوتی ندارد. در سال های اخیر سونامی سرطان موجب نگرانی خیلی از مردم شده است.

در حالی که مبتلایان به سرطان در حال مبارزه و تلاش برای حفظ جان خود در برابر سرطان هستند کارشناسان و متخصصان و دانشمندان نیز به دنبال راهی برای درمان سرطان به جز روش های ویرانگری مانند پرتو درمانی و شیمی درمانی هستند.

شاید یکی از درمان های سرطان ویتامین B17 باشد.

تاریخچه ویتامین B17

در دهه ی ۱۹۷۰ میلادی، کشور آمریکا تحقیقات گسترده ای را درباره سرطان و راه های درمان آن شروع کرده بود و Sloan-Kettering یکی از مراکز تحقیقاتی سرطان به شمار می رفت. Ralph Moss در سال ۱۹۷۴ به این موسسه پیوست و تحقیقاتی درباره Laetrile (شکلی از ویتامین B17) انجام داد. این اولین کشف بزرگ ماس بود و می توانست دنیا را تکان دهد. اما تغییرات هیئت مدیره در موسسه و گمان هایی درباره خطرات بالقوه Laetrile (آمیگدالین) باعث شد که این کشف بزرگ بالقوه در آزمایشگاه های موسسه خاک بخورد!

ماس که نمی توانست پتانسیل های ویتامین B17 که در آزمایش هایش مشاهده کرده بود را نادیده بگیرد در یک نشست خبری در رسانه ها کارفرمایش را متهم به نادیده گرفتن تحقیقات مهم اش کرد.

LAETRILE هنوز هم در آمریکا ممنوع است!

چرا ویتامین B17 ممنوع است؟

سازمان غذا و دارو (FDA) می گوید که این ویتامین بسیار سمی است. اما میان پزشکان اختلاف نظر وجود دارد و بسیاری از پزشکان معتقدند که در مطالعات و تحقیقات شان چیزی مبنی بر سمی بودن این ماده پیدا نکرده اند. با این حال تحقیقات همچنان ادامه دارد و پزشکان در حال پیدا کردن نتایج مثبت در مطالعات بالینی هستند.

با وجود ممنوعیت تحقیقات زیادی پیرامون این ویتامین انجام شده است.

در سال ۲۰۰۳ محققان دریافتند که آمیگدالین موجود در هسته ی هلو می تواند موجب توقف تومورهای سرطانی شود.

در سال ۲۰۰۶ محققان دریافتند که این ماده می تواند موجب القای آپوپتوز در سلول های سرطانی با بیان ژن های BAX و BCL-2 در این سلول ها شود.

در سال ۲۰۱۳ آمیگدالین را یک وسیله بالقوه برای درمان سرطان گردن رحم شناختند.

در سال ۲۰۱۴ محققان دریافتند که این ماده می تواند در تومورهای سرطان مثانه نفوذ کند و رشد شان را متوقف سازد.

اما توصیه ما به شما این است که به دنبال مصرف ویتامین B17 نباشید چرا که هر دارو و مکمل غذایی که تایید نشده باشد ممکن است خطراتی برای سلامتی بدن انسان در پی داشته باشد. بنابراین به دنبال راهی دیگر برای مبارزه با سرطان باشید

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *