افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

ورزش باعث بهتر شدن زندگی بیماران دیابتی می شود

 

  • فواید انجام فعالیت فیزیکی مدتی بعد از انجام ورزش در بدن باقی می ماند اما ایده آل اینستکه فواصل جلسات  ورزشی بیش از دو روز نشود. تیم مراقبت دیابت باید به بیمار کمک کند تا یک برنامه ی ورزشی منظم را در فعالیت های روزانه ی خود بگنجاند همچنین قبل از انجام ورزش باید بیماران از نظر بیماری قلبی بررسی شوند.

ورزش  افراد مبتلا به دیابت بسیار توصیه میشود ، ورزش باید همراه با رژیم غذایی و دارو، باشد. ورزش قند خون را پایین می آورد و موجب لاغری میشود. اگر بیمار دیابتی هستید باید فعالیت بدنی منظم داشته باشید.ورزش برای افراد مبتلا به دیابت مهم است  به ویژه دیابت نوع ۲  به دلیل آن که  قند خون  را تنظیم میکند و  برای پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی کمک می کند.

انجام فعالیت فیزیکی به عنوان بخشی از برنامه ی روزانه آسانترین وموثرترین روش برای حفظ سلامت است.

به گفته ی دکتر Wangورزشهای قلبی عروقی و ایزومتریک برای افراد مبتلا به دیابت مفید هستند اما بیماران مبتلا به دیابت قبل از شروع  هر برنامه ی جدید ورزشی باید با پزشک معالج یا تیم  مدیریت  بیماری خود مشورت کنند. برخی از افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ قبل از شرکت در برنامه های ورزشی شدید، باید تست استرس دهند. برخی دیگر باید میزان مصرف دارو و یا انسولین  خود را با شرایط ورزشی جدید تنظیم کنند و قبل از شروع ورزش یک میان وعده به منظور  پیشگیری از افت  قندخون میل کنند. درهنگام  بیماری یا زمانیکه  مقدار قند خون بالاتر از  ۲۰۰ میلی گرم در دسی لیتر است بهترین کار توقف برنامه ی ورزشی است تا زمانیکه  بهبودی کامل حاصل شود یا مقدار قندخون به حد طبیعی و پایدار برگردد. برخی از انواع  ورزش می تواند سبب بالا بردن  بیشتر قندخون کسانی شود که درحال حاضر مقدار قند خونشان بالا است. نوشیدن مقدار کافی آب و کنترل مقدار قندخون درهنگام ورزش بسیار اهمیت دارد.

دکتر Meredithمی گوید: انجام فعالیت فیزیکی بهمراه یک رژیم غذایی سالم سنگ بنای  کنترل بیماری دیابت نوع ۲ است. انجام ورزش منظم سبب بهبود کنترل قندخون، تحریک کاهش وزن، کاهش خطرات بیماریهای قلبی عروقی و بهبود وضعیت  عمومی فرد خواهد شد. متخصصین انجام حداقل ۱۵۰ دقیقه فعالیت ایروبیک متوسط تا شدید را در طول هفته برای افراد دیابتی پیشنهاد میدهند. تمرینات استقامتی نیز برای سلامت افراد دیابتی بسیار مهم هستند و می توانند مقاومت به انسولین را به اندازه ی  تمرینات ایروبیک وحتی بیشتر ازآن بهبود بخشند.

ورزشهایی که سبب تقویت ماهیچه ها می شوند نظیر بالا بردن وزنه که در آن  همه ی ماهیچه های اصلی شرکت دارند باید حداقل ۲ جلسه درهفته  انجام شوند.

فواید انجام فعالیت فیزیکی مدتی بعد از انجام ورزش در بدن باقی می ماند اما ایده آل اینستکه فواصل جلسات  ورزشی بیش از دو روز نشود. تیم مراقبت دیابت باید به بیمار کمک کند تا یک برنامه ی ورزشی منظم را در فعالیت های روزانه ی خود بگنجاند همچنین قبل از انجام ورزش باید بیماران از نظر بیماری قلبی بررسی شوند.

دکتر Garneroمی گوید: انجام ورزش بصورت منظم ترجیحاً ۳۰ دقیقه در روز برای افراد دیابتی ضروری است. پیاده روی برای شروع  برنامه بسیار مفید است و چنانچه پزشک معالج و تیم درمانی اجازه دهند تمرینات  با وزنه را برای ساختن ماهیچه های خود انجام دهید، انجام حرکات موزون وگاهی انجام ورزش با  برنامه های کامپیوتری (X-BOX)می تواند راهی برای گنجاندن فعالیت بدنی در برنامه ی روزانه ی بیماران باشد.

دکتر Scalpiمی گوید: هر نوع از انواع ورزش می تواند دارای فوایدی برای افراد دیابتی باشد اما بهترین فعالیت فیزیکی، فعالیتی است که از انجام آن لذت ببرید. مهمترین مسئله  فعال بودن است نه نوع ورزشی که انتخاب  می کنید اما برای انجام هریک از برنامه های ورزشی با پزشک خود مشورت  کنید  زیرا برخی از بیماران دیابتی به عوارض ثانویه ی دیابت مبتلا هستند و ممکن است  نوعی از ورزشها برای آنها مضرباشد. پیاده روی در زمانهای کم برای شروع برنامه ی  ورزشی مناسب است.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *