افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

نکاتی برای پخت ماهی

  • اگرچه نمک برای طعم دادن ماهی ضروری است، اما باعث شکستن پروتئین می‌شود. از طرفی استفاده بیش‌ازحد از نمک ،گوشت ماهی  را لهیده و خشک می‌کند.

 

 از نداشتن  استخوان مطمئن نشدید:
قبل از آماده کردن ماهی حتی اگر هنگام خرید به شما گفته‌ شده باشد که ماهی بی استخوان است آن را بررسی کنید و در صورت داشتن استخوان آن را دربیاورید. برای این کار می‌توانید از یک موچین تمیز استفاده کنید.
از نمک بیش‌ازحد استفاده کردید:
اگرچه نمک برای طعم دادن ماهی ضروری است، اما باعث شکستن پروتئین می‌شود. از طرفی استفاده بیش‌ازحد از نمک ،گوشت ماهی  را لهیده و خشک می‌کند.
قبل از پخت ماهی را خشک نکردید:
برای این‌که ماهی ترد و طلایی شود آن را قبل از پخت خشک ‌کنید.
تابه به‌اندازه کافی گرم نیست:
هنگام پخت ماهی نباید عجله کرد و باید بگذارید تابه  وروغن خوب گرم شود اما دود نکند. تابه سرد نه‌ تنها باعث می‌شود ماهی یکسان نپزد بلکه باعث چسبیدن آن نیز می‌شود.
زود برگرداندن ماهی هنگام پخت:
برای برگرداندن ماهی عجله نکنید و صبر کنید تا خود را ول کند . این امر مانع از هم پاشیدن ماهی می‌شود.
زمان پخت طولانی:

پخت طولانی باعث خشک و بی‌ مزه شدن ماهی می‌شود. برحسب نوع  ماهی پخت هر دو طرف نباید  به طور معمول بیش از ۳ تا۵ دقیقه طول بکشد.

منبع: الو دکتر


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *