خیلی از خانم ها علاقه بسیار زیادی به درست کردن نان های محلی دارند.امروز قصد داریم یک نان بسیار خوشمزه مخصوص بندر ترکمن را آموزش دهیم.این نان را به راحتی میتوانید با تابه درست کنید
مواد لازم برای ۴ نفر :
آرد گندم | ۱ پیمانه |
آب | ۱ لیوان |
روغن محلی آب شده | ۱ پیمانه |
سیر | ۱ بوته |
نمک | ۲ قاشق چایخوری |
طرز تهیه نان سیر ترکمنی:
آرد را در ظرفی بریزد و با روغن و آب مخلوط کنید؛ تا جایی که آرد به دست نچسبد.
حالا سیر خرد شده را روی آن بریزد و با دست، خوب ورز دهید.
نمک را اضافه کنید و دوباره خمیرتان را ورز دهید.
خمیر را بگذارید سه ساعت در فضای آشپزخانه بماند.
بعد از سه ساعت، به اندازه یک پرتقال از خمیرتان بردارید و آن را با وردنه صاف کنید.
کف یک تابه صاف و نچسب کمی آرد و روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید. حالا خمیرتان را روی آن بکشید و وقتی یک طرف آن طلایی شد، طرف دیگر را روی حرارت بگذارید.
نکاتی برای تهیه نان سیر :
ترکمنها این نان را در تنور خانگی درست میکنند. اگر تنور ندارید، میتوانید آن را در تابه های صاف هم درست کنید.