افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

نان ذرت و برنج مخصوص عصرانه

طرز تهیه شیرینی ذرت

fo258

امروز تصمیم گرفتیم یک نان خیلی خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.از این نان میتوانید به عنوان عصرانه همراه با چای استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم :

شیر گرم ۲۰۰سی سی
تخم مرغ ۱عدد
آرد برنج ۳۷۵ گرم
بلغور ذرت ۷۵گرم
شکر یا پودر قند ۱قاشق مربا خوری
نمک ۱قاشق مربا خوری
پودر خمیر ترش از نوع ریز ۷گرم (۱قاشق سوپخوری)
کره نرم شده ۴۰گرم (۳قاشق سوپ خوری)
زرده تخم مرغ وکنجد در صورت تمایل جهت تزیین روی کیک
همچنین بخوانید: طرز تهیه شیرینی عسل و بادام

طرز تهیه :

آرد برنج وبلغور ذرت را با پودر قند یا شکر ونمک خوب مخلوط می کنیم کم کم کره نرم شده را به آن اضافه کرده وخوب هم می زنیم سپس به تدریج کمی از آب گرم را به مخلوط اضافه می کنیم وضمن اضافه کردن آن را خوب هم می زنیم (مخلوط الف) از طرف دیگر تخم مرغ را داخل بقیه آب گرم با قی مانده ریخته وکاملا هم می زنیم ومخلو ط می کنیم (مخلوط ب)مخلوط الف و ب را به هم اضافه می کنیم وبه خوبی مخلوط می کنیم بعد به آرامی آرد برنج را به مخلوط اضافه نموده وبا هم زدن آن را با خمیر تهیه شده مخلوط می کنیم وقتی که به خوبی هم زدیم شیر را به تدریج به آن اضافه نموده وبا قاشق به خوبی هم می زنیم تا خمیر مورد نظر حاصل شود.

کمی آرد برنج را روی قالب شیرینی پزی پخش می کنیم وسپس خمیررا داخل آن پهن می کنیم وقالب را در فر با حرارت ۲۰۰درجه سانتیگراد وبه مدت ۳۰دقیقه قرا ر می دهیم تا روی آن طلایی شود .بعد از فر درآورده ومصرف می کنیم.

در صورت تما یل به تزیین نان مورد نظر ،قبل از قراردادن خمیر در فر سطح آن را با زرده تخم مرغ وکنجد تزیین کرده سپس در فر با همان حرارت وزمان مگذاریم .

نکته:باید توجه داشته باشید که بلغور ذرت زرد رنگ است که از آن در تهیه این نوع نان استفاده می شود زیرا در بازار آرد ذرت نیز وجود دارد که به رنگ سفید می باشد وبرخی از فروشندگان به آن بلغور ذرت می گویند وبه فروش میرسانند.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *