-
با بیان اینکه استفاده از نان سفید در بین مردم باب است، اظهار کرد: این درحالیست که نان سفید ارزش تغذیهای خوبی ندارد و بیش از اندازه سبوس آن گرفته شده است.
روزانه به میزان زیادی از نان استفاده می کنیم.اما چه نانی بیشترین میزان سلامت و خواص را دارا میباشد؟ نان سفید دارای ارزش غذایی کمتری نسبت به نان سفید است. نان سبوس دار یا همان نان سیاه املاح ویتامین و فیبر بیشتری به نسبت نان سفید دارد. حتی در درمان یبوست هم موثر میباشد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: فیبر موجود در نان سبوسدار باعث کاهش یبوست میشود.
دکتر رضا سپهوند منطقه لرستان، با بیان اینکه استفاده از نان سفید در بین مردم باب است، اظهار کرد: این درحالیست که نان سفید ارزش تغذیهای خوبی ندارد و بیش از اندازه سبوس آن گرفته شده است.
وی ادامه داد: متاسفانه در نانهای سفید املاح، ویتامینها و فیبر و سبوس موجود در گندم گرفته شده و ارزش غذایی آن کم میشود.
سپهوند بیان کرد: فیبر موجود در نان سبوسدار منجر به جذب آب شده که این مهم در هضم و کاهش یبوست موثر است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: منظور از نان تیره، نان سبوسدار است.
وی با اشاره به اینکه هر نان تیرهای سبوس دار نیست، افزود: نانهای برشته و قهوهای شده نه تنها سبوس ندارند بلکه عامل سرطان میتواند باشد.
سپهوند بیان کرد: نیاز است فرهنگ استفاده از نان سبوسدار در بین مردم نهادینه شود چرا که قوت غالب در بین مردم است.
منبع : دکتر سلام