برای تهیه مافین های خوب لازم است نکته هایی را درباره تهیه آن ها بدانید و رعایت کنید تا بتوانید با بهترین مافین ها از عزیزان خود پذیرایی کنید.امروز قصد داریم چند نکته خیلی عالی را برای شما عزیزان بیان کنیم
_ قالب های براق فلزی باعث طلایی شدن کامل مافین ها خواهد شد.
_ هر قالب را تا دو سوم پر کنید تا به اندازه پف کند و بیش تر از دو سوم نریزید.
_ هر قالب مافین را خوب چرب کنید.
_ برای پیشگیری از سوختن کناره مافین ها، دو سوم از یک قالب مافین را با آب پر کنید.
_ از قاشق بستنی (اسکوپ های بستنی) برای ریختن مایه کیک استفاده کنید تا همه یک اندازه باشد.
_ مافین هایی که گرد نیست و پف می کند، برای مدت طولانی تر یا در دمای خیلی بالا پخته شده است.
_ خشکی بیش از حد مافین ، به علت ریختن مایه کم در قالب و پخت طولانی و در دمای بالا ایجاد می شود.
_ در پی هم زدن بیش از حد و بالا بودن دمای فر در داخل مافین حفره تشکیل می شود.