گیاهان تازه : به جای نمک، شکر و چربیهای ترانس، سبزیجات تازه را به رژیم غذایی خود بیافزایید. بعضی از آنها که شامل آنتیاکسیدان نیز هستند عبارتند از: آویشن، رزماری، پونهی کوهی
لوبیای سیاه :شامل اسیدفولیک، آنتیاکسیدان، منیزیوم همراه با فیبر غذایی است که به کنترل کلسترول و سطح قند خون کمک میکند.
ماهی سالمون : شامل امگا۳ فراون است. امگا۳ خطر بینظمی ضربان قلب و افت فشار خون را کاهش میدهد. ماهی سالمون همچنین دارای مقادیر پایین تری گلسیرید است. بهتر است هفتهای دو وعده از این غذا استفاده شود.
روغن زیتون بکر : این نوع روغن زیتون فقط با فشردن زیتون بدست میآید و عاری از مواد شیمیایی است و سرشار از آنتیاکسیدان میباشد که به حفظ رگهای خونی کمک میکند. همچنین سرشار از چربیهای اشباع نشده است که بهترین جایگزین برای روغنهای اشباع شده (مانند کره) میباشد. میتوانید در سالاد یا پختن سبزیجات از آن استفاده کنید.
گردو : شامل امگا۳، چربیهای اشباع نشده و فیبر است. فواید آن هنگامی به چشم میآید که جایگزین چربیهای بد نظیر چیپس و کیک شود. میتوانید در سالاد نیز از گردو استفاده کنید سبب پایین آمدن کلسترول خون میشود .
خلال بادام : را همراه با سبزیجات، ماهی، جوجه و انواع دسرها میتوانید استفاده کنید. بادام شامل استروئیدهای گیاهی، فیبر وچربی های ضروری می باشد به کاهش کلسترول کمک میکند . روزانه مقداری بادام مصرف کنید.
پنیر فوتو : سرشار از پروتئین سویا است و دارای مواد معدنی مفید برای قلب است. در انواع غذاها میتوان از آن استفاده کرد.
مرکبات : شامل فیبر فراوان، پتاسیم و مواد ضدکلسترول است که به تنظیم فشارخون کمک میکند. یک پرتقال متوسط حدود ۶۲ کالری انرژی و ۳ گرم فیبر دارد..
برگ چغندر : سرشار از پتاسیم و منیزیوم و مواد معدنی است که به کنترل فشار خون کمک میکند.
هویج : این سبزی ترد و شیرین به کنترل قند خون کمک میکند همچنین برای تنظیم کلسترول خون مفید است چون سرشار از فیبرهای محلول در آب است. میتوانید از پورهی هویج در سس ماکارونی نیز استفاده کنید.
جو و جو دو سر : میتوان آن را جایگزین برنج کرد یا برای تهیه سوپ از آن استفاده کرد. فیبر موجود در جو به کاهش کلسترول و قند خون کمک میکند..
دانه کتان : برای هضم بهتر دانه کتان، بهتر است آن را آسیاب کنید و به ماست، حبوبات ، غلات یا سالاد بیفزایید.این دانه براق شامل سه ماده مفید برای قلب است ..
ماست کم چرب : همچنین ماست به کنترل فشار خون کمک میکند و برای سلامت استخوانها مفید است.ماست دو برابر شیر کلسیم و پتاسیم دارد .
قهوه و چای به سلامت قلب کمک میکند. تحقیقات نشان میدهد کسانی که روزی ۳ تا ۴ فنجان چای یا قهوه مینوشند کمتر به دیابت مبتلا میشوند. البته اگر مبتلا به فشارخون هستید در مصرف قهوه دقت کنید چون ممکن است اثر منفی بر فشارخون داشته باشد..
گیلاس : شامل آنتوسیانین است که به حفظ سلامتی عروق کمک میکند. گیلاس را به شکل تازه، کمپوت یا خشک شده میتوانید استفاده کنید.