افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

علت سردردهای دردناک در دوران بارداری و درمان آن

1462737907-546407-1

  • در بیشتر زنانی که از میگرن رنج می‌برند، در دوران حاملگی این سردردها به طرز شگفت‌انگیزی کاهش می‌یابند؛ چراکه میگرن، یک ناهنجاری نورولوژیکی است و دلیلش هم نوسانات هورمونی در دوران عادت ماهانه است.

چرا اکثر بانوان به سردرد در حاملگی مبتلا می شوند مهمترین علل بروز اینگونه سردردها در این دوران چیست چه درمان هایی می تواند به بانوان باردار کمک کند توصیه ها و پیشنهادات پزشکی در این زمینه را در ادامه مطلب برایتان آورده ایم

یک متخصص زنان و زایمان گفت: یک خانم باردار تغییرات هورمونی چشمگیری را تجربه می‌کند و به دلیل این تغییرات و نوسانات هورمونی،تغییرات خاص جسمی هم رخ می‌دهند که یکی از این تغییرات، سردردهای حاملگی است که این سردردها بسیار شبیه سردردهای تنشی هستند.

دکتر مریم سعادت با بیان اینکه سردرد حاملگی غیرعادی نیست، گفت: این سردردها از سه ماهه اول حاملگی شروع می‌شوند و این اتفاق به خاطر افزایش جریان خون و تغییرات زیاد هورمونی در بدن رخ می‌دهد.
وی افزود: پرهیز از مصرف کافئین نیز می‌تواند دلیل دیگری برای بروز این سردردها باشد و از سوی دیگر بدن مادر در حال خو گرفتن به تغییراتی است که رخ می‌دهند. با شروع سه ماهه دوم بارداری، تغییرات هورمونی و جریان خون کاهش می‌یابد و مادر می‌تواند کمی استراحت کرده و آرامش داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه این سردردها در سه ماهه سوم بازمی‌گردند، یادآورشد: این امر به دلیل تحمل وزن اضافی بدن که موجب عدم تعادل در وضعیت بدنی می‌شود، کمبود خواب،  قند خون پایین، فشار خون بالا، کم آبی بدن وسینوزیت است.
سعادت خاطرنشان کرد: در بیشتر زنانی که از میگرن رنج می‌برند، در دوران حاملگی این سردردها به طرز شگفت‌انگیزی کاهش می‌یابند؛ چراکه میگرن، یک ناهنجاری نورولوژیکی است و دلیلش هم نوسانات هورمونی در دوران عادت ماهانه است.
این متخصص تصریح کرد: بیشتر خانم‌هایی که میگرن دارند می‌گویند در دوران حاملگی، سردردشان بسیار کم شده و یا اصلا سردردی ندارند و تنها عده کمی از خانم‌های میگرنی در دوران بارداری ، با دو یا سه بار میگرن شدید مواجه می‌شوند و دلیل کاهش سردرهای میگرنی در این دوران، کاهش نوسانات هورمونی در بدن است.
وی گفت: در دوران بارداری هر دارویی را نمی‌توان مصرف کرد، لذا همیشه توصیه می‌شود شیوه‌های طبیعی را برای درمان سردرد بارداری انتخاب کنید؛ از جمله اینکه غذا را در وعده‌های زیاد و به میزان کم بخورید و گرسنه نمانید، به اندازه کافی استراحت کنید، مخصوصا در سه ماهه سوم حاملگی از کمپرس گرم و سرد روی سر و گردن و شانه‌هایتان استفاده کنید، از ماساژ بدن بهره ببرید، ورزش‌ها و تمرین‌هایی که پزشک‌تان توصیه می‌کند را انجام دهید، هر وقت که ممکن است دوش آب گرم بگیرید، بیشتر بیرون بروید و در هوای پاک و تازه تنفس کنید، برای جلوگیری از کم آبی بدن، زیاد آب و آبمیوه تازه بنوشید.
سعادت افزود: اگر این راهکارها جواب نداد، بی‌خطرترین دارو، استامینوفن است و اگر این درد تا چند روز ادامه پیدا کرد، شاید پزشک‌تان داروهای دیگری برایتان تجویز کند.
این متخصص زنان و زایمان در پایان گفت: سردردهای حاملگی معمولا مشکل مهمی نیستند، می‌آیند و می‌روند و فقط مادر باید مراقب باشد و تا حد امکان جلوی وقوع آن‌ها را بگیرد.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *