افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

علت دفع مکرر مدفوع و فعال بودن بیش از حد روده ها

  • مصرف برخی از آنتی‌بیوتیک‌ها(Antibiotics) ممکن است گاهی موجب افزایش حرکات روده‌ای شده و فرد با دفع مکرر مدفوع مواجه شود و یا گاهی منجر به اسهال شود.

 

یک متخصص داخلی گفت: دفع مکرر مدفوع یا فعال بودن بیش از اندازه روده‌، ممکن است در نتیجه تاثیر برخی عوامل باشد که نباید همیشه آن را با بیماری اشتباه گرفت، اما گاهی نیز پرکاری روده، علامت بروز یک بیماری است.

دکتر محسن نجاتی افزود: این عارضه ممکن است بر اثر مصرف برخی از داروها از جمله مصرف مکرر داروهای ملین، استفاده از داروهای ضد استفراغ و بعضی آنتی‌بیوتیک‌ها به وجود بیاید.

وی تصریح کرد: مصرف برخی از آنتی‌بیوتیک‌ها(Antibiotics) ممکن است گاهی موجب افزایش حرکات روده‌ای شده و فرد با دفع مکرر مدفوع مواجه شود و یا گاهی منجر به اسهال شود.

به گفته این متخصص داخلی و گوارش، علاوه بر موارد ذکر شده مسومیت(Poisoning) با «ویتامین D» نیز ممکن است در فرد این عارضه را ایجاد کند.

نجاتی در پاسخ به این‌که آیا بیماری‌ها نیز ممکن است در این مسئله نقش داشته باشد،‌ افزود: معمولا امکان اسهالی شدن فرد با بیماری‌ها وجود دارد که این حالت با پرکاری روده متفاوت است، به طور مثال مشکلات تیروئیدی می‌تواند در فرد ایجاد اسهال کند.

به گفته این متخصص بیماری‌های داخلی و گوارش استرس(Stress)، نیز از جمله عواملی است که گاهی منجر به پرکاری و یا کم کاری روده‌ها خواهد شود.

وی با بیان این‌که در بیشتر اوقات، این عارضه نیازی به درمان ندارد، افزود: تنها با برطرف کردن عامل به وجود آورنده پرکاری روده، می توان با آن مقابله کرد. البته در صورت ادامه‌دار شدن مشکل ، چنان‌چه حالت پیش آمده برای فرد آزار دهنده شود، می‌توان با مراجعه به پزشک و بررسی علل دقیق این عارضه، به رفع آن کمک کرد.

 

منبع : بهداشت نیوز

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *