در این پست قصد داریم یک استیک خیلی خوشمزه با ماهی را به شما عزیزان آموزش دهیم.درست کردن این غذا بسیار راحت است و در کمترین زمان ممکن درست میشود.برای آموزش این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم:
شیر ماهی | ۸۰۰ گرم |
سرکه | چهار قاشق غذاخوری |
روغن | نصف پیمانه |
زنجبیل تازه رندهشده | دو سانتیمتر |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
زعفران دمکرده و آبلیمو | از هر کدام دو قاشق غذاخوری |
پیاز خلال شده | یک عدد |
طرز تهيه:
شیر ماهی را برشزده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید.
نکته:
میتوانید این کباب ماهی را با پلو سرو کنید.
امتیاز شما به این دستور پخت